⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Maç 2-1’ken bizim kale içinden kaçan göztepe golü

IMG_1073.webp

İlk yarı 4 olacak maç. İkinci baskıdan cikamama hariç rezil futbol he. Ama son dakikalarin gülü fb uçuyor kaçıyor tabi efendim.

Hani ne olursa olsun 3 puana bakardiniz. Biraz sözünüzün eri olun yav. Muhteşem oynayıp berabere kalinca alkış mi yapiyorsunuz skor oyunu bu

Sene sonu şampiyonluğu kutlamazsin rezil futbolun şampiyonluğu kutlanmaz dersin. Biz seviniriz sorun yok hocam
Şampiyonluğu doyasıya kutlayacağım hocam
Çünkü bir tane şahsın çok üstün çabalarına rağmen GS'imiz şampiyon olmuş demektir
Sen bu futbolu kendine ve takımına yakıştırıyorsan benim söyleyecek bir şeyim yok zaten
Ve şurada bir elin parmağı kadar maç kalmışken hala 3.5 atıyorsak her şey ayan beyan bellidir

Janderson pozisyonun xG'si 0.96 penaltıdan bile daha yüksek şampiyonluk alametleri başladı. :asd:

10 mayıs şampiyonuz hesaplarıma göre

Kazandık diye gerçekleri görmemezlikten gelmeyin.

Bu takım top mop oynamıyor.

Göztepelilerin beceriksizliği ve Uğurcan'ın kalitesi olmasa puan kaybı netti.

Takımda herkes kötü oynar mı arkadaş.

İki metre öteye pas atamıyoruz. Topu ceza sahasını bırak rakip sahaya götüremiyoruz.

İcardi den sonra Sane de artık bu takımda olmuyor. İkisi toplam 20 milyon alıyor.
Bir bitmediniz
Sallai atsa 0-4 oluyordu ilk yari
Ona ne diyon?

Şampiyonluğu doyasıya kutlayacağım hocam
Çünkü bir tane şahsın çok üstün çabalarına rağmen GS'imiz şampiyon olmuş demektir
Sen bu futbolu kendine ve takımına yakıştırıyorsan benim söyleyecek bir şeyim yok zaten
Ve şurada bir elin parmağı kadar maç kalmışken hala 3.5 atıyorsak her şey ayan beyan bellidir
Goztepe atamadikca üzüldüğüne eminim ama ispat edemem. Neyse iyi forumlar. Temmuz Ağustos gibi 2 isim atıp onlar şampiyon yaptı dersin

Geri
Üst Alt