- 31 Ağustos 2021
- 69.179
- 49.550
- 3.258
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben fbye kaybederiz diger her maci aliriz diyorumTrabzon 6/6 yapmadığı sürece 4 galibiyet 2 beraberliğe şampiyonuz
Sene sonu şampiyonluğu kutlamazsin rezil futbolun şampiyonluğu kutlanmaz dersin. Biz seviniriz sorun yok hocamRezil bir futbol
Ama bunu da savunacak çıkar
Her şeyin, herkesin bir alıcısı var işte
En kaybetmeyeceğimiz maçı kaybettirmişsin rdasBen fbye kaybederiz diger her maci aliriz diyorum
Serefsizler son haftalar heyecanli olsun diye skandalara imza atacaklarEn kaybetmeyeceğimiz maçı kaybettirmişsin rdas
Şampiyonluğu doyasıya kutlayacağım hocamSene sonu şampiyonluğu kutlamazsin rezil futbolun şampiyonluğu kutlanmaz dersin. Biz seviniriz sorun yok hocam
Bir bitmedinizKazandık diye gerçekleri görmemezlikten gelmeyin.
Bu takım top mop oynamıyor.
Göztepelilerin beceriksizliği ve Uğurcan'ın kalitesi olmasa puan kaybı netti.
Takımda herkes kötü oynar mı arkadaş.
İki metre öteye pas atamıyoruz. Topu ceza sahasını bırak rakip sahaya götüremiyoruz.
İcardi den sonra Sane de artık bu takımda olmuyor. İkisi toplam 20 milyon alıyor.
Goztepe atamadikca üzüldüğüne eminim ama ispat edemem. Neyse iyi forumlar. Temmuz Ağustos gibi 2 isim atıp onlar şampiyon yaptı dersinŞampiyonluğu doyasıya kutlayacağım hocam
Çünkü bir tane şahsın çok üstün çabalarına rağmen GS'imiz şampiyon olmuş demektir
Sen bu futbolu kendine ve takımına yakıştırıyorsan benim söyleyecek bir şeyim yok zaten
Ve şurada bir elin parmağı kadar maç kalmışken hala 3.5 atıyorsak her şey ayan beyan bellidir
O pozisyonda içe sıçtım resmen. Topla kaleye girilecek pozisyondan gol yemeden çıktıkJanderson pozisyonun xG'si 0.96 penaltıdan bile daha yüksek![]()
Rezil bir futbol
Ama bunu da savunacak çıkar
Her şeyin, herkesin bir alıcısı var işte