⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Uğurcan
Singo Davinson Lemina Jakops
Torreira İlkay
Sane Yunus Barış
Sallai

İnş. Sara yetişir de Yunus'u hamle oyuncusu yaparız.​

Çok büyük sıkıntı herşey yarın ki maça bağlı.
Tinerciler yenerse 1 puana oynarız.

Çok büyük sıkıntı herşey yarın ki maça bağlı.
Tinerciler yenerse 1 puana oynarız.
1 puana oynarsan fener seni yendiği an Trabzon şampiyon oluyor.

O iş Trabzon'a yenilince geçti berabere kalsan 7 puan farkı koruma şansın oluyordu an itibarıyla öyle bir kredimiz yok.

Bundan sonrasi hepsi final maci

mücadele gücü yüksek ne kadar oyuncu varsa 11 başlamalı

Aynı statik takımı koy sonra kontra yiyince allah allah dersin kenardan gözlerini açıp aklından taktik geçiyormuş gibi yaparsın okancım.

Uğurcan
Singo Davinson Lemina Jakops
Torreira İlkay
Sane Yunus Barış
Sallai

İnş. Sara yetişir de Yunus'u hamle oyuncusu yaparız.​
Dayı sen icardiye laf ediyorsun koşmaktan aciz, pas vermesini bile beceremeyen sürekli orta sahadan atak yememize sebep olan ilkayı yazmışsın.

Kurduğun kadro ile ileride top tutamaz bu takım, Göztepe korkup geri bile yaslanmaz bizi kale önünde geçer maç. İlkay denen eleman zaten osyi bırakıp izlediğinden 2 tane saplarlar o arada.

Takım olmanın yolu osden geçiyor.

Boşuna beklentiye girmeyin arkadaşlar. Osimhen yoksa galibiyet hayal. O varken bile zorlanıyoruz olmadığında bir hiçiz

Yav küfür yok hakaret yok Okan buruk konusundan niye engellendim

Dayı sen icardiye laf ediyorsun koşmaktan aciz, pas vermesini bile beceremeyen sürekli orta sahadan atak yememize sebep olan ilkayı yazmışsın.

Kurduğun kadro ile ileride top tutamaz bu takım, Göztepe korkup geri bile yaslanmaz bizi kale önünde geçer maç. İlkay denen eleman zaten osyi bırakıp izlediğinden 2 tane saplarlar o arada.

Takım olmanın yolu osden geçiyor.
Apo sarı görmüş Lemina'yı stopere çekecez mecbur. Sara da sakat. Niaga'ya da güvenmiyorum ne olduğu belli değil

Yoksa ben de İlkay hayranı biri değilim

Singo'yu stoper, Boey'i sağ bek yapabiliriz ama onda da Singo stoperde savruk oynuyor. Her türlü noksan takım. Sara'nın dönmesi ve 3lü oynamamız lazım

Geri
Üst Alt