⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Uğurcan
Sallai - Sanchez - Singo - Eren
Lemina - Torreira
Sane - Sara - Yunus
Barış​

şampiyonluk maçı bence. ki ben beşiktaşın fenerden puan alacağına kesin gözüyle bakıyorum. bu maçı kazanırsak daha puan kaybedeceğimiz maç yok

Icardi kesinlikle ilk 11 başlamamalı malesef futbolu bırakmış sağda sane solda yunus ileride barışla başlamak gerek en azından mücadeleci bir ileri uç olur

Reaksiyon verir takım bu maça. Ama deplasman olmasa iyiydi yav.
geç abi bu takımdan reaksiyon bekleyen büyük hayal kırıklığına uğrar
burda da küfür kıyamet gırla gider.geçen seneki maçı unutmadım maç boyunca bize sövmüşlerdi
şamar oğlanına döndürdüler kulübü.sikindirk takımlar bize dokunur oldular

Halen tek rakibimizin fener olduğu düşünülüyor ki artık hesapları puan kayıplarını Trabzon'a göre kurgulamamız lazım adamların öyle vasat kadrosu yok ki bizim halen niye 1 maçlık kredimiz yok ki bugün an itibarıyla o da bitti.

Bir kere fenerle maçımız var bu takımın derbi performanslarına bakıp feneri net yener baba yiğit varsa alnından öperim.

Halen tek rakibimizin fener olduğu düşünülüyor ki artık hesapları puan kayıplarını Trabzon'a göre kurgulamamız lazım adamların öyle vasat kadrosu yok ki bizim halen niye beraberlik cebimizde diye düşünüyoruz.

Bir kere fenerle maçımız var bu takımın derbi performanslarına bakıp feneri net yener baba yiğit varsa alnından öperim.

Şampiyonluk maçında beraberlik bile yetiyorken 10 kişi kalmış Fener'e 0-1 yenildik.

Şu an derbi oynanacak olsa %51'i Fener'e veririm.

geç abi bu takımdan reaksiyon bekleyen büyük hayal kırıklığına uğrar
burda da küfür kıyamet gırla gider.geçen seneki maçı unutmadım maç boyunca bize sövmüşlerdi
şamar oğlanına döndürdüler kulübü.sikindirk takımlar bize dokunur oldular
Ee geçen sene koydum goztepeye istediği kadar sovsunler ben 3 puanına bakarım

Halen tek rakibimizin fener olduğu düşünülüyor ki artık hesapları puan kayıplarını Trabzon'a göre kurgulamamız lazım adamların öyle vasat kadrosu yok ki bizim halen niye 1 maçlık kredimiz yok ki bugün an itibarıyla o da bitti.

trabzonu şu an 5 puan öne koy şampiyon olamaz

Gereksiz istanbul dusmanligindan ayni trabzondaki atmosfer olacak! Osimhen yok bi de. Puan kaybi yüksek

Trabzon maçımızın öyle olacağını tahmin etmiştim, yazmıştım da. Biz kaç yıldır taraftarın bilendiği maçları kazanamıyoruz, geçen yıllar bjk maçları falanda öyle olmuştu. 5 atalım 6 atalım dediğimiz maçlar ya berabere bitti ya yenildik. Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt