Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus da kötü ama çabalıyor en azından. Sara dönse direkt 3 orta saha oynarımKutucu oynasın forvette. Şu yunusta oynamamali bence. Adam geri kosmuyor
Valla nediyim şampiyon olalım bu sezon bitsin hiç zevk almiyomYunus da kötü ama çabalıyor en azından. Sara dönse direkt 3 orta saha oynarım
geç abi bu takımdan reaksiyon bekleyen büyük hayal kırıklığına uğrarReaksiyon verir takım bu maça. Ama deplasman olmasa iyiydi yav.
Su torreirayi bi sil aga. Cildirtti beni ya. Gitsin boca mocaya ne bok yiyorsa yesinUgurcan
Sallai Sanchez Singo Jacops
Torreira Lemina
Sane Ilkay Lang
Baris
Halen tek rakibimizin fener olduğu düşünülüyor ki artık hesapları puan kayıplarını Trabzon'a göre kurgulamamız lazım adamların öyle vasat kadrosu yok ki bizim halen niye beraberlik cebimizde diye düşünüyoruz.
Bir kere fenerle maçımız var bu takımın derbi performanslarına bakıp feneri net yener baba yiğit varsa alnından öperim.
Ee geçen sene koydum goztepeye istediği kadar sovsunler ben 3 puanına bakarımgeç abi bu takımdan reaksiyon bekleyen büyük hayal kırıklığına uğrar
burda da küfür kıyamet gırla gider.geçen seneki maçı unutmadım maç boyunca bize sövmüşlerdi
şamar oğlanına döndürdüler kulübü.sikindirk takımlar bize dokunur oldular
trabzonu şu an 5 puan öne koy şampiyon olamazHalen tek rakibimizin fener olduğu düşünülüyor ki artık hesapları puan kayıplarını Trabzon'a göre kurgulamamız lazım adamların öyle vasat kadrosu yok ki bizim halen niye 1 maçlık kredimiz yok ki bugün an itibarıyla o da bitti.
Bir kere fenerle maçımız var bu takımın derbi performanslarına bakıp feneri net yener baba yiğit varsa alnından öperim.
Yunus yerine sane olabilir yeter ki 10 kişi oynamayalımSane yok mu?