⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Sen kimsin benim Galatasaraylılığımı sorguluyorsun

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hep aynı laf sen kimsin bla bla taraftarlığını sorguluyor muşum fişman normal bir galatasaray tarafatrı gibi yorum atın o zaman sorgulamayalım

Takımı beğendim bugün, daha derli toplu ve istekli oynuyoruz. Barış da yine etkili olamıyor acaba sorun gerçekten Icardi de değil Osimhen anormal olduğu için fark yaratıyor sanırım, Aspirilla çok sönük kaldı bence şansı iyi değerlendirmedi Yunus daha çok iş yapabilir.
Asprillanın ilk dokunuşları mükemmel en azından top bize dönmüyor Yunus bir daha orada zor oynar bence, iyi oynamasada devam eder gibi kalan maçlarda.

Takım gayet iyi. Yalnız geriden çıkarken çok pas hatası yapıyoruz, buna dikkat etmeli. Bir de gereksiz faul hatta taç bile yapılmamalı yarı sahamızda. Duran toplarda zaten çok etkili bir rakip.

Valla iyi oyun diye ne bekliyonuz beyler? Oyuna hakimiz, bireysel hatalar dışında fırsat vermedik, organize ataklarımız da var, Sallai biraz daha iyi bitirici olsa 4-0 filan girdiydik yarıya hadi 4-1 olsun yani abartmasak mı acaba

Takım dinamik ve ilkay gibi bir beyin var maç başı 11 i gördüğümüzde demiştik herkes Karalar bağlıyordu oyunun farkını görmüşüzdür. Bulduklarımızı daha dikkatli değerlendirsek maç ilk yarı bitmişti.

Skoru aldık, ikinci yarı Barış - Icardi, Sallai - Lang yaparsak fark açılabilir.

ula Sallai iki golümüzü yedin

neyse takim iyi oynuyor, begendim.

Bu barış hiç mi osimhenin vücut çalımından ders almamış.

Takım dinamik ve ilkay gibi bir beyin var maç başı 11 i gördüğümüzde demiştik herkes Karalar bağlıyordu oyunun farkını görmüşüzdür. Bulduklarımızı daha dikkatli değerlendirsek maç ilk yarı bitmişti.
Bu takim hoşuma gitti dengeli takım. Tempolu ve fiziği iy topçulardan oluşmuş.

Yarım lemina
Çeyrek ilkay
Çeyreğin çeyreği asprillaynan oynamamıza rağmen osda ezilmiyoruz

Torera olsa yine ezilirdik

Sallai cikarip Lang alirsak neler olur acaba. 4-5 olacak mac 2’de kaldi ki bi tane de gol hediye ediyodu Sallah 1-0’ken. Hucum oynamayi hepten unutmus herif bek oynamaktan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asprillanın ilk dokunuşları mükemmel en azından top bize dönmüyor Yunus bir daha orada zor oynar bence, iyi oynamasada devam eder gibi kalan maçlarda.
Sanmıyorum bence skor filan yapması lazım sadece top kaybetmiyor diye yaratıcı olmasını beklediğin topçuyu oynatmak da mantıklı gelmiyor bana evet tamam kayıp yapmamak önemli ama aldığın topu geri ve yana verdikten sonra sürekli kaybetmemin bir önemi kalmıyor çünkü zaten denemiyorsun.

Abi biz niye uzun oynuyoruz, tam adamların istediği şey. Yere indirsek hayvan gibi boş arkası
Yerden de oynayamıyoruz ki ilerideki iki adam top kaptırma üzerine kurulu her atak geri atak olarak yansıyor o da efor harcatıyor.
Şu ilkayın kaçtığı, senenin salleiye attığı gibi pozisyonlar kovalamalıyız hatta bizim oyun tarzımızı şu şekil kurgulasak ilerde ister osimhen olsun ister icardi ister barış 5'ten aşağı atmaz takım.

Çıkın çabalayın işte taktiği var gibi hissediyorum bu içimi yakıyor. Oynayabilecekken oynayamıyorsun ya kudurmamak elde değil.
Çok zor da değil elin norveçlisi oynuyor sen oynayamıyorsun. Orta siyaha hızlıca topu gönder kanatları aynı anda koştur bunun basit olayı bu arkalarından da 10 numarayı koşturacaksın posizyona girecek olan o olacak.

Geri
Üst Alt