Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hep aynı laf sen kimsin bla bla taraftarlığını sorguluyor muşum fişman normal bir galatasaray tarafatrı gibi yorum atın o zaman sorgulamayalımSen kimsin benim Galatasaraylılığımı sorguluyorsun
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asprillanın ilk dokunuşları mükemmel en azından top bize dönmüyor Yunus bir daha orada zor oynar bence, iyi oynamasada devam eder gibi kalan maçlarda.Takımı beğendim bugün, daha derli toplu ve istekli oynuyoruz. Barış da yine etkili olamıyor acaba sorun gerçekten Icardi de değil Osimhen anormal olduğu için fark yaratıyor sanırım, Aspirilla çok sönük kaldı bence şansı iyi değerlendirmedi Yunus daha çok iş yapabilir.
Ilk 20 dk bu takim sağlam paslaşır demiştik. Sonra noldu anlamadik. Kondisyon sorunu var bu sene fazlasıylaSkor harika fakat pas hatası rekoru kırmış olabiliriz.
merhaba hıncal bey biz sizi öldü sanıyorduk ne yapmamız lazım ligin derbilerden sonraki en zor depinde söylermisiniz ?Sen kimsin benim Galatasaraylılığımı sorguluyorsun
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya bak işine sana mı soracamhep aynı laf sen kimsin bla bla taraftarlığını sorguluyor muşum fişman normal bir galatasaray tarafatrı gibi yorum atın o zaman sorgulamayalım
Bu takim hoşuma gitti dengeli takım. Tempolu ve fiziği iy topçulardan oluşmuş.Takım dinamik ve ilkay gibi bir beyin var maç başı 11 i gördüğümüzde demiştik herkes Karalar bağlıyordu oyunun farkını görmüşüzdür. Bulduklarımızı daha dikkatli değerlendirsek maç ilk yarı bitmişti.
Sanmıyorum bence skor filan yapması lazım sadece top kaybetmiyor diye yaratıcı olmasını beklediğin topçuyu oynatmak da mantıklı gelmiyor bana evet tamam kayıp yapmamak önemli ama aldığın topu geri ve yana verdikten sonra sürekli kaybetmemin bir önemi kalmıyor çünkü zaten denemiyorsun.Asprillanın ilk dokunuşları mükemmel en azından top bize dönmüyor Yunus bir daha orada zor oynar bence, iyi oynamasada devam eder gibi kalan maçlarda.
Yerden de oynayamıyoruz ki ilerideki iki adam top kaptırma üzerine kurulu her atak geri atak olarak yansıyor o da efor harcatıyor.Abi biz niye uzun oynuyoruz, tam adamların istediği şey. Yere indirsek hayvan gibi boş arkası