Adem Bıyık
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2019
- 2.549
- 1.944
- 648
kazanacağımızı düşünmüyorum 4 gün arayla çok şey değişmez. milli arada çalıştırılmamış takım. ama şampiyon oluruz diyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kazanacağımızı düşünmüyorum 4 gün arayla çok şey değişmez. milli arada çalıştırılmamış takım. ama şampiyon oluruz diyorum.
Benim en begendigim oyun zamanini begenmedin mi niye cevap yokyav milli arada nasıl çalışacak ki takım
alayı milli takımdaydı
Uğurcan
Singo Sallai
Sanchez Apokerim Kaan
Nhaga Eren Jakops
Sara Yunus Barış Sane
Osimhen sakat zaten yok

Benim en begendigim oyun zamanini begenmedin mi niye cevap yok
Maça gelirsek top oynarsak göztepeyi zorlarız ve alirız top yapabilen bir takima çok cevap veremiyor göztepe bu sene ikili hurra olursa başa baş gider kimin gucu kime yeterse o her sonuca açik.
Hurrasporuz da ondan press şemasını dogru durust kurmayıp patladigin an yada 1 tane herif yapamadigi saniye , ve bununla da seni patlattıklari an kamyonun freni patliyor durmuyorsun şarampole uçuyorsun.la görmedim cevabı pardon nacimmmmm
Ya bu arada biraz aynı şeyi tekrar tekrar söylemiş olcam kusura bakma sadsda ama bizim oyuncular acayip ritim oyuncusu. Her takım böyle değil, mesela Fener. Biz ritmi kaçırdık mı akordu bozuk gitara dönüyoruz, hani çalmaya çalışırsın böööv yeöaaav berbat ses çıkar, sonra akordu yaparsın düzelir devam edersin. Ne zaman böyle uzun aralar versek bunu yaşıyoruz, bizimkiler Göztepe'de çok daha eli yüzü düzgün oynar.
puan kaybedersek eyvah eyvah şampiyonluk gitti
Hurrasporuz da ondan press şemasını dogru durust kurmayıp patladigin an yada 1 tane herif yapamadigi saniye , ve bununla da seni patlattıklari an kamyonun freni patliyor durmuyorsun şarampole uçuyorsun.
Delik bulunmus gibi tutturunca 4-5 tane yememizin sebebi de bu. Zaten bu yüzden sevmiyorum ya böyle futbol oynanmaz yani benim görüşüme taban tabana zıt heleki şu kadroyla hiç tasvip etmiyorum.Kaybettiğimiz her maçta da gerçekten çok kötü gözükmemizin sebebi bu. Ana oyun planımız rakibi bozup gol atmak üzere kurulu. Ama rakibi bozamazsak bu sefer kedi-köpek kovalamacasına dönüyor ve kaybediyoruz oyunu.
Zaten bütün sezon böyle oynuyoruz. Örnegin alanya kocaeli konya maclari. Diger maclarda böyle oynadik ama bi sekil skoru almayi biliyorduk. Dün oda yoktu yeniden. Avrupa maclarda da futbol yoktu ama istek vardi taraftardan dolayi. Tek fark bu lig maclarina. Orda bile deplasmanlarda yoklari oynadik ajax haric. Onlarida bu durumdayken yenicen bi zahmet.Tüm heves kaçtı, takımdan beklentim 0
Dün oynadıkları futbolun kopyasını göreceğiz bakalım şans yanımızda olacak mı ?
Lemina + torreira olmuyorUğurcanTorreira üst üste iki maç sahaya bırakmaz diye düşünerek 11 yaptım, sorun olduğu an Sallai sahaya.
Boey Davinson Singo Jakobs
Lemina Torreira
Sane İlkay Lang
Barış
Oraya kalacaksa olma şampiyon zaten3lü averaj fenerde kaldı he şimdi, şaka gibi arkadaş
Vay arkadaş buna mı üzüleceksiniz şimdi3lü averaj fenerde kaldı he şimdi, şaka gibi arkadaş
3lü averajFenerbahçe bizim stada 3 puan önde geliyor
Bunlara bizim evde yapıştırıyoruz
Puanlar eşitleniyor
Son maçlar burun buruna aynı gidiyoruz
Sezonu aynı puanda bitiriyoruz
İkili averajla Fenerbahçe'nin önünde bitiriyoruz
Ama
ikinci olmuşuz awk çünkü şampiyon trabzon olmuş sdkadhsakhjds
singo, sanchez, jacops'un milli takımlara gittiğini bilmiyordum. en azından icardi yerine kutucu ve ilkay'ı hazır hale getirselerdi o süreçte. icardi ve yunus'un ne veremeyecekleri ortada bile bile ladese gerek yoktu.yav milli arada nasıl çalışacak ki takım
alayı milli takımdaydı
Uğurcan
Singo Sallai
Sanchez Apokerim Kaan
Nhaga Eren Jakops
Sara Yunus Barış Sane
Osimhen sakat zaten yok