⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

%50 istekli olduktan sonra bile yenemeyeceğimiz takım yok.

artık bazı futbolcular sabote etmeyi ve şımarıklığı bırakıp her maçı kazanmalılar. lamı cimi yok artık.

Evet beyler güldük eğlendik.

Gazı açma zamanıdır.

Sane de en uçta görev alsa fena olmaz gibime geliyor. Ne dersiniz.

Biliyorum şimdi bık bık hemen itiraz edeceksiniz ama

Singo sağ kanat olmaz mı sizce?

Bana yağ gibi akarmış gibi geliyor Singo Boey kanadı

Boey - Sanchez - Lemina - Eren
Singo - Torreira - İlkay - Yunus
Sane - Barış

Bu tarz bir kadro ?

Kazanamasak bile şampiyonluk gitmez

Bu maçta berabere kaldın diyelim Fener-Samsun maçlarından 1 tanesini kazan 1 tanesini berabere kal

Kocaeli Antalya Gençlerbirliği Kasımpaşa kazan

Trabzonun 1 beraberliğe şampiyonsun

Kazanamasak bile şampiyonluk gitmez

Bu maçta berabere kaldın diyelim Fener-Samsun maçlarından 1 tanesini kazan 1 tanesini berabere kal

Kocaeli Antalya Gençlerbirliği Kasımpaşa kazan

Trabzonun 1 beraberliğe şampiyonsun
Bu istatistik Trabzon içinde geçerliydi bu arada

Trabzon-Göztepe-Fener-Samsun şunların hepsiyle berabere kalsan rakiplere bakmadan diğer maçları kazanıp şampiyondun ama biz naptık 3 ihtimalli maçta 2 ihtimal bize yarıyorken tek ihtimali yaşattık

Koskoca ilkay bizde süre bulamiyor. O degilmiydi gecen sezon cityde full oynayan. Tamam yasindan dolayi bende istemiyordum ama birden böyle düsmesi garip degilmi? Sonra kanatlara gelince ne sane ne langdan verim alabiliyoruz. Önceden zaha ziyech tete kötüydü göya simdi bunlar. Hepmi oyuncu suclu olur. Halbuki ziyech ikinci yari motoru calistirdi sampiyonluk öyle geldi. Liverpoola karsi baris sallai ile cikiyorsun sonra oyun neden durgun. Sabote ediyorsun takimi bi nevi o macta. Eee demeki sen kanat oyunu ve o bölgeden nasil oynatirim bilmiyorsun, gerci geri kalan oyunumuzda ise yaramiyor ya, neyse hayirlisi artik.

Geri
Üst Alt