SL 25/26 H:28 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | MS | 5 Nisan | beIN Sports 1

Hangi ikincisine veriyor adam zaten dışarıda teması aldığında yuvarlanmaya başlıyor. Bunun dışında bir müdahale yok.
IMG_2218.webp

Ekli dosyalar

• IMG_2219.webp
    IMG_2219.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_2220.webp
    IMG_2220.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 5
Ekran Resmi 2026-04-05 22.45.34.webp
Temas şurada oluyor. Hadi diyelim sürüklendi alttaki ekran görüntüsünde denenenin ayak bükülüyor vücudu da büküyor.
Ekran Resmi 2026-04-05 22.45.22.webp

Aaa o da ne pozisyon hala dışarıda.

Agbaduya 10 mac ceza hayirli olsun

Hakem VAR’la konuşurken, topa müdahale olduğunu doğruladı,kılıfı uydurmak için ikinci doğal müdahaleye penaltı verdiler. Bunada penaltı veriyorsalar ; her maç üç tane penaltı vermeleri gerekiyor. Ama pozisyonun dışarda tartışmalarına girmek boş muhabbete girer. İkincisine verdi, oda ceza sahası içerisindeydi.
Kuş olsam böyle savunurdum

İşin garip tarafı Yasin Kol pozisyonu net görmüyor, Udakai'ye sarı gösteriyor Agbadu ne alaka VAR'a sor, müdahaleyi ben yaptım ve topa vurdum diyor. Zaten son dakikada böyle bir pozisyonda hakem düdük çalmaz, VAR'a bırakıp garantiye gider.

Bal mı :asd:
Şirinleri falan mı görüyorsunuz arada reyiz. Bu kadar masum yaşamda adamı ezerler.
Hakem olayından bağımsız söylüyorum. Herilerde hakem desteği ve bal birlikte var. Nene adama taban girdi 5cm sağa gelse ayağı direk kırmızı kart. Genel olarak sürekli ballılar

Lanet olsun senin gibi taraftara. Rakibinin 90+10'da ceza sahası dışından penaltı alarak kazandığı maçtan sonra şu yaptığın yorumdan utanmıyor musun?
1 gün önce ligi bitirebileceğin maça sıfır konsantrasyonla mücadele etmeden yenilenlerin suçu yok eleştirince ben mi suçlu oluyorum.

Bu ligin adini degistirelim, dark ve light side yapalim. Bukadarmi hile hurdayla mac kazanilir. Nasil bi kötülük bu.

Hakem olayından bağımsız söylüyorum. Herilerde hakem desteği ve bal birlikte var. Nene adama taban girdi 5cm sağa gelse ayağı direk kırmızı kart. Genel olarak sürekli ballılar
Yav futbol bu zaten. Bu şekilde 50 tane pozisyon bize çıkarabiliriz ki. Nene vursa bile kırmızı vermezler.

Kendini atmalar, ufacık temaslardan vs. sayısız haksız penaltılarını gördük defalarca ama bu herhalde işin nirvanası
Hem topa dokunmuş, adamla alakası yok adamla hem de pozisyon dışarıda

Geri
Üst Alt