Tugrul Sarikaya
Kırmızı Üye
- 15 Ekim 2010
- 1.880
- 763
- 2.023
Hangi ikincisine veriyor adam zaten dışarıda teması aldığında yuvarlanmaya başlıyor. Bunun dışında bir müdahale yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi ikincisine veriyor adam zaten dışarıda teması aldığında yuvarlanmaya başlıyor. Bunun dışında bir müdahale yok.
E tek temas burada var ve bu da dışarıda işte.
Kuş olsam böyle savunurdumHakem VAR’la konuşurken, topa müdahale olduğunu doğruladı,kılıfı uydurmak için ikinci doğal müdahaleye penaltı verdiler. Bunada penaltı veriyorsalar ; her maç üç tane penaltı vermeleri gerekiyor. Ama pozisyonun dışarda tartışmalarına girmek boş muhabbete girer. İkincisine verdi, oda ceza sahası içerisindeydi.
Sol ayağı kayarken dokunuyor, ama dediğim gibi;; bu bir faul değil. Dişarda başlıyor, içerde bitiyor dilecekleri için ; içerde mi dişardayı tartışmayalım. Böyle faul nasıl çalinir, onu tartışalım
Hakem olayından bağımsız söylüyorum. Herilerde hakem desteği ve bal birlikte var. Nene adama taban girdi 5cm sağa gelse ayağı direk kırmızı kart. Genel olarak sürekli ballılarBal mı![]()
Şirinleri falan mı görüyorsunuz arada reyiz. Bu kadar masum yaşamda adamı ezerler.
1 gün önce ligi bitirebileceğin maça sıfır konsantrasyonla mücadele etmeden yenilenlerin suçu yok eleştirince ben mi suçlu oluyorum.Lanet olsun senin gibi taraftara. Rakibinin 90+10'da ceza sahası dışından penaltı alarak kazandığı maçtan sonra şu yaptığın yorumdan utanmıyor musun?
Yav futbol bu zaten. Bu şekilde 50 tane pozisyon bize çıkarabiliriz ki. Nene vursa bile kırmızı vermezler.Hakem olayından bağımsız söylüyorum. Herilerde hakem desteği ve bal birlikte var. Nene adama taban girdi 5cm sağa gelse ayağı direk kırmızı kart. Genel olarak sürekli ballılar
Yuhhhhhhhhhuhhuuuuuuhhh.Ekli dosyayı görüntüle 319578
Çok net dışarıda