SL 25/26 H:28 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | MS | 5 Nisan | beIN Sports 1

Oh çok faydalı oyuncu yanlız tam Osimheni yedekleyecek adam. Koşuyor basıyor top indiriyor oyun içinde oldukça aktif 20-25 tane atamaz ama faydalı adam

Fener takımını yerli diye bir tarafı yok.
Bizim avrupa maçlarında devamlı yabancı takımları tuttular tutmadıkları tek şey benim ufaklığın takımı kaldı oda atlectic donspor da oynuyor.

Asensio da gitmiş. Biz başka maç mı izliyoruz abi. Fener ne oynadı
Hic, ama bakiyorsun trabzonla beraber yaristalar. Son dakikalar karambol hakem var bi sekil halederler. Yeminle bakilmaz hale geldi bu lig. Bizde bunlardan iyi degiliz, bukadar kötü trabzona cözüm bulamiyoruz.

Son düzenleme:
Bu iddaa kapanış ms1 ve 2.5 üst oranından geçen sene jk 1-0 yenmiş fbyi depte

Edit: o maç değilmiş tüh yanlıl tıklamışım

fb'ye 2 kere faullü müdahale yapıldıysa 3 kez faul çalındı, fbliler 5 kez faul dilendi.

Bu sıcağa kar dayanmaz derler ya bjknin saçma hatalarından birini fb değerlendirecek ya da hakem bir yerlerde devreye girecek.

Tedesko maç sonu Asensionun kaç hafta olmayacağını açıklar. Maç sonunu bekleyelim

Allah’ın emri zaten hocam şampiyon olacağız ondan şüphemiz yok
Bunlar devamlı şike ile şike şike kendilerini şampiyon ilan ediyor bir değil iki değil dünyada şampiyon olmuş gibi sevinen tek ağlak klüp.
Biz ise her sene bunları ben diyorum seve seve daha başka bir çok şekilde de ifade edilebilir.

1775412924327.webp

Top hareketli olarak bilerek kullaniyorlar ve ortami geriyorlar. Taraftari hakeme karsi tahrik ediyorlar :D :D

asensio da durum ne rtaşlar

Geri
Üst Alt