Onur Duman
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2013
- 3.893
- 1.103
- 1.143
bjk muytludur onlar için onemli olan bizim şampiyon olamamız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tarz çokça pozisyonlar gördük ve penaltı çalınmadı. Adam topa müdahale için kayıyor ve müdahaleyi başarıyor ondan sonrası pozisyonun doğal gelişimi. Bu tarz pozisyonlarda genelde topa müdahaleye bakılır. En azından ben böyle biliyorum.Topa müdahale ederken faul yapıp yapmadığına da bakılır. Her topa vuran devamında adamı biçsin o zaman. Bence karar doğru. Dışarıda topa müdahalesi başlıyor, içeride süpürüyor.
gram alakası yok adil bir lig olsa lig bitmişti. sen sürekli en iyi oyununu oynamak zorundasın karşında kötüde oynasa 3 puan hediye edilen bir rakip. futbol oyunu mu sürekli en iyi zamanda olmuyorsun işte. 3 senedir buna rağmen şampiyon olan ekibinede bu yorum ihanettir.Okan Buruk ve oyuncuları sayesinde lig yeniden başladı
Serin hikaye.Hiç birinde orada olamazdı pozisyon dahi olmazdı
Kim soracak bunun hesabını. Tff, medya ellerinde. Bizim aciz yönetim mi soracak hesabınıDünkü maçta 1+4 toplam 5 dakika
Bu maçta 4+8 toplam 12 dakika
Bunun hesabını verin lan alçak hırsızlarr
Namussuz şerefsizler
Ciroya gol mu attiracaz mac sonu sevincinde senin istek asaği yukari bubirebir kalsa affetmez ama o koşulara yapamaz tabi

Penaltıyı izlemedim. Atin pozisyonu penaltı mi değil mi söyleyeyim. Penaltı uzmaniyim
Lanet olsun senin gibi taraftara. Rakibinin 90+10'da ceza sahası dışından penaltı alarak kazandığı maçtan sonra şu yaptığın yorumdan utanmıyor musun?Okan Buruk ve oyuncuları sayesinde lig yeniden başladı
bende oynamaması taraftarıyım çarşamba görücez bakalımCiroya gol mu attiracaz mac sonu sevincinde senin istek asaği yukari bu![]()