SL 25/26 H:28 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | MS | 5 Nisan | beIN Sports 1

Penaltıyı izlemedim. Atin pozisyonu penaltı mi değil mi söyleyeyim. Penaltı uzmaniyim

Su an ilk 3 sıradaki takimlar arasında iyi top oynayan yok bana gore fener bizden daha kırılgan ama bizde de oyuncu grubunu ikna etmek kolay olamiyor

Topa müdahale ederken faul yapıp yapmadığına da bakılır. Her topa vuran devamında adamı biçsin o zaman. Bence karar doğru. Dışarıda topa müdahalesi başlıyor, içeride süpürüyor.
Bu tarz çokça pozisyonlar gördük ve penaltı çalınmadı. Adam topa müdahale için kayıyor ve müdahaleyi başarıyor ondan sonrası pozisyonun doğal gelişimi. Bu tarz pozisyonlarda genelde topa müdahaleye bakılır. En azından ben böyle biliyorum.

Aynı pozisyon değil ama topa ve sonra adama da müdahale ediyor o zaman penaltı mı diyeceğiz?

Okan Buruk ve oyuncuları sayesinde lig yeniden başladı
gram alakası yok adil bir lig olsa lig bitmişti. sen sürekli en iyi oyununu oynamak zorundasın karşında kötüde oynasa 3 puan hediye edilen bir rakip. futbol oyunu mu sürekli en iyi zamanda olmuyorsun işte. 3 senedir buna rağmen şampiyon olan ekibinede bu yorum ihanettir.

3 yıl üst üste şampiyon olduk bu senede olacağız bundan gram şüphem yok, normalde GS taraftarı olarak mutlu olmam lazım ama ben bu terörist köpekler yüzünden ülke futbolundan tiksindim. Ciddi ciddi futbol izlemeyi bırakmayı düşünüyorum. Yani Allah bunların bin türlü belasını versin daha ne diyeyim. Ceza sahası dışındaki pozisyona penaltı çalındı. Vallahi insan söyleyecek söz bulamıyor.

Hoca aklını başına toplasın ve bu takıma nasıl gol attıracaksa attırsın
Böyle şerefsiz bir tff ve hakemlerle biz mecburuz her maçımızı vura kıra kazanmaya
Buradan şampiyonluk verecek hoca tekmeyi yer

bu şansını sevdiğimin tedescosu ligde 5 derbi 4 galibiyet 1 beraberlik oldu, hangisini haketti ts dep belki o da, bu lavuğu içerde ezmek lazım ezmek yenmek değil sadece

Pozisyon penalti veya degil o pozisyonda varin mutlaka çağırması lazim. Gitsin baksın penalti veriyorsa gene versin. He ne oldu simdi ihale vardakine kaldi onun da umurunda mi degildir tabi alir avantasini işine bakar.

Geri
Üst Alt