SL 25/26 H:28 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | MS | 5 Nisan | beIN Sports 1

Ben daha TOD a falan para vermem ya, boyle ligin nesini izleyeyim allah askina

Goz ucuyla bakiyordum dikkat etmemisim, disarda bide pozisyon hadi diyelim faulu uydurdun...

Lazyo kulubu delirsin yav bosverin sallamayın kendi hemsehrileri onların 2.ligini aldi

Topa müdahale ederken faul yapıp yapmadığına da bakılır. Her topa vuran devamında adamı biçsin o zaman. Bence karar doğru. Dışarıda topa müdahalesi başlıyor, içeride süpürüyor.
benim gördüğüm dışardayken hem topa hem de ayağına müdahele var ama ayağa ilk temas dışarda

Büyük hayal kırıklığı yarattı bu maç. Ama şunu söyleyeyim, Beşiktaş'lı oyuncularda yöneticilerde o Orkun karaktersizinde falan Galatasaray nefreti, Trabzonlulardaki o Galatasaray kıskançlığını dibine kadar hissediyorsunuz bunları izlerken.

Bizim maçta kuduz köpek gibi oluyorlar. Kendi aralarında oynarken hiç öyle şeyler yok.

Hayır bilader insan BABASINA neden bu kadar öfke duyar anlamıyorum.

Büyük hayal kırıklığı yarattı bu maç. Ama şunu söyleyeyim, Beşiktaş'lı oyuncularda yöneticilerde o Orkun karaktersizinde falan Galatasaray nefreti, Trabzonlulardaki o Galatasaray kıskançlığını dibine kadar hissediyorsunuz bunları izlerken.

Bizim maçta kuduz köpek gibi oluyorlar. Kendi aralarında oynarken hiç öyle şeyler yok.

Hayır bilader insan BABASINA neden bu kadar öfke duyar anlamıyorum.
Orkun varmiydi sahada hiç kendini belli etmedi

Agbadou çok ağır konuştu yalnız flash röportajda, fuckingler falan.. yasin denen satılmış tetikçiye de shit dedi

Agbadou denilen dengesiz öküze kesin kırmızı çıkacak, ona göre izleyin maçı. Bu akşamın yıldızı o yani.
Söylediğim gibimaçı maçın bir şekilde yıldızı olmayı başardbaşardı gavat.

Neyse bu haftaki sonuçlardan sonra en çok Okanseviciler memnundur herhalde.

Geri
Üst Alt