Tugrul Sarikaya
Kırmızı Üye
- 15 Ekim 2010
- 1.880
- 763
- 2.023
Resmi sayfadan son dk ilk trabzon maçındaki Osimhenin indirildiği pozisyonu yayınlasak cevap olarak yeterli olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feci bal var bu fb'de.nasıl bir şans var hep son dakika yıllardır böyle
benim gördüğüm dışardayken hem topa hem de ayağına müdahele var ama ayağa ilk temas dışardaTopa müdahale ederken faul yapıp yapmadığına da bakılır. Her topa vuran devamında adamı biçsin o zaman. Bence karar doğru. Dışarıda topa müdahalesi başlıyor, içeride süpürüyor.
şampiyon olalım az kaldı.Sevgili gsc yönetimi dünkü gole ofsayt yok diyenlerle bugün penaltı diyenleri ayıklayın. Başka mesajlarına bakmanıza bile gerek yok 2 günde aynı kişiler yetti yav
Kayış mallık da penaltı ile ilgisi yok
Ben tek açıdan gördüm. Öbür aciyida gösterseler kararım degisebilir. Sonuçta taklacı nene var ordaKayış mallık da penaltı ile ilgisi yok
trabzon'un ikincilik hakkının yine bir trabzonlu tarafından gasp edilmesi. zuhahahaha :dddd
Sevinmişlerdir ne delirmesiLazyo kulubu delirsin yav bosverin sallamayın kendi hemsehrileri onların 2.ligini aldi
Ben calayim ,macin kaderini VAR belirlesin.Harbiden bu herif ordan penaltıyı nasıl gördü. Hissetti herhalde
Bal mıFeci bal var bu fb'de.
Orkun varmiydi sahada hiç kendini belli etmediBüyük hayal kırıklığı yarattı bu maç. Ama şunu söyleyeyim, Beşiktaş'lı oyuncularda yöneticilerde o Orkun karaktersizinde falan Galatasaray nefreti, Trabzonlulardaki o Galatasaray kıskançlığını dibine kadar hissediyorsunuz bunları izlerken.
Bizim maçta kuduz köpek gibi oluyorlar. Kendi aralarında oynarken hiç öyle şeyler yok.
Hayır bilader insan BABASINA neden bu kadar öfke duyar anlamıyorum.
Söylediğim gibimaçı maçın bir şekilde yıldızı olmayı başardbaşardı gavat.Agbadou denilen dengesiz öküze kesin kırmızı çıkacak, ona göre izleyin maçı. Bu akşamın yıldızı o yani.