⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

montella'nın sistemini hiç sevmem ama osimhen gelene kadar öyle oynamak lazım gibi

Icardi kötü müydü evet ama Barış ve Singo hariç herkes kötüydü. Bu oyunla Osimhende olsa kurtaramaz Turistik geziye gitmişler zerre konsantrasyon yoktu hiç birisinde. Böyle olursak tablo iç açıcı değil Göztepe maçı alınamazsa geçmiş olsun.

Rakibim derken ts degil zaten feneri kastettim onlar mental olarak ts hatta bjkden bile daha kotuler
Yani 2.yaridaki oyunumuzla enaz 1 puan almaliydik topu kaleye sokmayı beceremiyoruz maalesef
Millet saneye laf ediyor boyle maclari çözebilecek oyuncu sane gibiler

Evet oyunu çözebilme hususunda hak veriyorum hatta İlkay'ın ters topu olmasa yine gol bulamazdık bence.
Sane çözebiliyorsa buyursun Göztepe maçını çözsün o halde.

Son dakikalarda Yunus 'un, Icardi ye press yapmadığı için olan tepkisi düşündürücüydü..

Maci kaybettigimize gram uzulmedim hakettik ama bu serefsizlerin mac sonu yaptiklari. Mac sirasinda anonscunun bi tarafina bisey kacmis gibi bagirip durmasi. Sinirimi hala atamadim. Umarim su an soyunma odasindaki futbolcular burdan kendilerine bir pay cikarir da bundan sonra gerekeni yapip kimseye malzeme vermezler

Maçta en uyuz olduğum nokta trabzon anonsçusu denen orospu çocuğunun maçın her saniyesinde anası sikilmiş gibi bağırmasıydı.
Dünyanın neresinde görülmüş böyle bir rezillik?
Şampiyonluğumuz zaten garanti.Bu nasıl bir orospu çoçukluğudur?

Şampiyonluk nasıl garanti ben anlamıyorum
İçerde bu icardiyle feneri nasıl yenicen?
Deplasmanda gençlerbirliği volkan seni yenmek için ellerini açmış
Göztepe dep var
Samsun var

İcardinin böyle olduğu gün gibi aşikardı. Dikine hiç pas atamadık. Ne bekliyoruz ki. Her topu kanada açtık. Her topu ortaya zorladık. Kafa vuracak adam yok. Jakops toreia sıçt. Sarasız topu da taşıyamadık. Devre arası santrfor alın diye kıçımızı yırttık. Bazen diyecek söz yoktur ne diyelim

Oyunda yok tamam ama Icardi hiç bir zaman oyunda olmadı ki.. Icardi' ye top gelirdi o da en iyi yaptığı şeyi yapar golü atardı.. Top götüremiyoruz adama, adamdan ne bekliyoruz. Icardi, Osimhen gibi bir karakter olmadı ki hiç bir zaman
Son vuruşu yapabilmek için yapmasi gereken koşuyu yapamıyor, yanında biri varsa asla topa vurmuyor, hava topu alamıyor. Adam fiziken 40 yaşındaki benden kötü. Adam kosamiyor hızlanamiyor kağnı gibi hareketsiz ve isteksiz. Lazim bomboş top önüne düşsün vursun gol olsun başka yolu yok.
Bir yan top geldi kafa topu bugün, eski icardinin aynı pozisyonda defalarca gölü var bugün yön veremedi topa. Bir tane ceza sahası çizgisinde vurdu ayağına oturtamadi. Son dakika topa yükselemedi bile.

E ne yapacak bu adam? Boş kaleye gol ok, penaltı ok. Başka bir vasfı yok.

Yerinde kim olsa daha faydalı olur. 4-6-0 oyna o bile daha iyi

Bir sekil sezonu kazanalimda bundan sonra.

Tum butce top yapan 6 ve adam eksiltebilen 10.

Geri
Üst Alt