Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Bizim takım oyunculari inanılmaz pasif ve ezik karakterler gordunuzmu apo ve barisa saldırıyorlar gunay harici kimseden tepki yok yabancı oyuncularımız rica minnet geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya hadiŞampiyonluk nasıl garanti ben anlamıyorum
İçerde bu icardiyle feneri nasıl yenicen?
Deplasmanda gençlerbirliği volkan seni yenmek için ellerini açmış
Göztepe dep var
Samsun var
konateye sövelim ama osimhen sakat sakat 45 dk oynamasa belki 1 2 hafta erken dönecekti kulüp amatörce yönetiliyor bazenKonate senin..... şampiyonluk gidecek
Ben takımın hocasına bakarım 90 dakika Icardi'yi tutuyorsa Abdülkerim sahanın ortasına sıçsa yine diğerlerine bir şey demem.Takimini eksik birakan kaptan ha..
lan alıntılama beni bas gitya hadi
utanmadan şampiyonluk kutlayacaksın dimi sene sonulan alıntılama beni bas git
Osımen fb macına yetısıyorŞampiyonluk nasıl garanti ben anlamıyorum
İçerde bu icardiyle feneri nasıl yenicen?
Deplasmanda gençlerbirliği volkan seni yenmek için ellerini açmış
Göztepe dep var
Samsun var
Sicti zaten, ikinci goldeki faul, kirmizi kart ..daha ne yapacak?Ben takımın hocasına bakarım 90 dakika Icardi'yi tutuyorsa Abdülkerim sahanın ortasına sıçsa yine diğerlerine bir şey demem.
sen bu utanmazlıkla kutluyosan bende kutlarımutanmadan şampiyonluk kutlayacaksın dimi sene sonu
bıktık karı kılıklılığınızdan koca sene vırvırvır hadi uzayın ya
tmmdır dostumsen bu utanmazlıkla kutluyosan bende kutlarım cahil herif
kulübün ters giden şeylerini söyleyeceksin ki adam gibi yoluna girsin ama senin gibi biatçı yavşaklardan bıktı bu kulüp göt oğlanı