⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Erkan engin şerefsizi halen izliyordur kayıtları birşeyler bulmak için
Pozisyonu durdurup resim olarak getirip ısrarla temas varmış gibi göstermeye çalışması inanılmazdı ya. Hakem oynat demese oynatmayacaktı. Başka açıdan göster demese göstermeyecekti. Ben böyle bir kötü niyeti bu kadar açık açık yapanı görmedim.

Maçı zaten izledim de bir de geniş özetini izledim, maalesef takımca galibiyeti hak etmediğimiz ama mağlubiyetin de çok saçma olduğu bir maç oldu bence.

Bu arada kimse katılmasa da fikrim şu, bence Gabriel Sara takımımızın oyunu 2 yönüyle oynayıp bir yandan da alan doldurabilen, sürekli topsuz alanda pas opsiyonu olabilen ve bunu çok koşarak yapabilen tek oyuncumuz orta sahada.

Sara'nın olmadığı ama Sara'nın eksikliği hissetmediğimiz tek dönem sezon başı İlkay'ın iyi olduğu dönemdi.

Şu eldeki kadro eski Lucecu’da olsa bu takımı avrupada sadece bir iki takım yenebilirdi. Liverpool deplasmanında bile oyunu tutardık. Resmen yanlış hoca elinde eriyor

Renktaş şöööle bi durum var, Lucescu'yu aşşırı severim ve bence mükemmel bir hocadır, hatta GS tarihinin kırılma noktalarından birisi gönderilmesiydi maalesef. Shakhtar'da olduğu gibi bizim başımızda bi 10-15 sene kalsaydı bence bu takımın 1 avrupa kupası daha garanti vardı.

Velhasıl Lucescu'nun da 2000 / 2001'de ŞL'de çeyrek final yapıp ligde şampiyonluğu fenere kaptırdığını da unutmamak gerenkli.

Yeani eski Lucescu olsaydı ne olurdu diye soruyorsan, bunlar sadece tahmin ama bence ŞL'de durum benzer olurdu, ligde de 2-3 puan daha fazlamız BELKİ olabilirdi. Bilemenko işte.

Kulüplerin dostları olmaz ,menfaatleri olur ,bizim aptal yonetimler dost söylemleri yaparak bazı şeylerin önünü acıyor, sana nasil davraniliyorsa sende oyle davaracaksin yani kısasa kisas

Pozisyonu durdurup resim olarak getirip ısrarla temas varmış gibi göstermeye çalışması inanılmazdı ya. Hakem oynat demese oynatmayacaktı. Başka açıdan göster demese göstermeyecekti. Ben böyle bir kötü niyeti bu kadar açık açık yapanı görmedim.

Aynısını şikebahçesine son dakikada verdirttiği hissiyatimsi penaltıda da yaptı bu herif.
Şimdi ödül olarak bugünde görev alır bu operasyon çocuğu

Bu maci hertürlü kaybedecektik ve öylede oldu
Bundan sonrasinda nolacaginida herkes biliyor

Beraberlik yetiyordu be. Simdi sinir stres icinde goztepe macini bekle.

Geri
Üst Alt