Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.102
- 4.155
- 1.278
Kanuni Sultan SüleymanKaradeniz milli güvenlik sorunudur. Oradan çıkıp millete hayrı dokunmuş bir tane insan evladına rastlamanız mucizedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanuni Sultan SüleymanKaradeniz milli güvenlik sorunudur. Oradan çıkıp millete hayrı dokunmuş bir tane insan evladına rastlamanız mucizedir.
Onlar ayrıca bir beka sorunudurGenellemeye yapmayalım lütfen.
Rize ve ts ok
Çıktı da noldu oğlu toprakları bir bir verdiKanuni Sultan Süleyman
Pozisyonu durdurup resim olarak getirip ısrarla temas varmış gibi göstermeye çalışması inanılmazdı ya. Hakem oynat demese oynatmayacaktı. Başka açıdan göster demese göstermeyecekti. Ben böyle bir kötü niyeti bu kadar açık açık yapanı görmedim.Erkan engin şerefsizi halen izliyordur kayıtları birşeyler bulmak için
Şu eldeki kadro eski Lucecu’da olsa bu takımı avrupada sadece bir iki takım yenebilirdi. Liverpool deplasmanında bile oyunu tutardık. Resmen yanlış hoca elinde eriyor
Pozisyonu durdurup resim olarak getirip ısrarla temas varmış gibi göstermeye çalışması inanılmazdı ya. Hakem oynat demese oynatmayacaktı. Başka açıdan göster demese göstermeyecekti. Ben böyle bir kötü niyeti bu kadar açık açık yapanı görmedim.
ifb ye karşı yayla gibi boş alan veriyordu it oğlu itHadi lan ordan şeyiniz anca bize kalkıyor fenere karşı nerdeydin derler adama ama hepinizi üst üste koyacağız merak etmeyin
ifb ye karşı yayla gibi boş alan veriyordu it oğlu it