⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Günlerdir agızlarindan köpükler saçarak bize saldıranlara karşı kepaze ettiniz bizi. 7 maçı da kazanip şampiyon olacaksınız! Sonra defolup gideceksiniz!

Barış bir hata yaptı, takımın bütün dengesi o zaman kaydı. 1-1 bitebilirdi.

VAR'a tetikçiyi atadılar, sesini çıkarmadın.
Futbolcun gitti tetikçiye istediğini verdi, olay bitti.

Kırmızı çıkmadı ama bizim bütün takım o an dağıldı. Hepsinin kafasına en ufak hatamızda kart yiyeceğiz duygusu yerleşti.

Şu maç berabere bitse yeterdi. Beraberliği de yakaladin. Boş bejes faul ve ortadan gol. Bizim kadar basit gol yiyen takım çok az
Bizim yaptigimiz fauller zaten senelerdir çok saçma. Abdulkerim ve Baris elleriyle zaten hiç durmuyorlar. Hava toplarda güçlü olan takima orda öyle faul yapmak bildigin geri zekalilik

Feneri içeride yeneceğimizin garantisi mi var.
Yenilmicen bi zahmet. Hem geride gir hem derbiye hem yenil sezonda tek derbi galibiyeti olma abi o zaman. Böyle bi mantık mı var.

Geride girmezsen zaten beraberlik bile kurtarır. Göztepe maçını bile yenilsen bi puan öndesin abi siz hangi kafayı yaşıyorsunuz.

1775407428625.webp

böyle yığıldık kaldık yahu

Benim anlamadığım başka bir konu ise şuydu dün.

Kornerleri niye hep BAY kullandı? Takımda kafa vurabilecek sayılı bir kaç adam var zaten sahada, bunlardan birisi de BAY. Kafa vurabilecek bi Davinson, Apo ve Singo var zaten, biraz da Lemina. Icardi'yi saymıyorum çünkü adam bitik, havaya bile sıçrayamıyor. BAY'da oraları karıştıran ve kafa vurabilen biri olarak orada yer almalıydı hele hele Osimhen yokken.

Benim anlamadığım başka bir konu ise şuydu dün.

Kornerleri niye hep BAY kullandı? Takımda kafa vurabilecek sayılı bir kaç adam var zaten sahada, bunlardan birisi de BAY. Kafa vurabilecek bi Davinson, Apo ve Singo var zaten, biraz da Lemina. Icardi'yi saymıyorum çünkü adam bitik, havaya bile sıçrayamıyor. BAY'da oraları karıştıran ve kafa vurabilen biri olarak orada yer almalıydı hele hele Osimhen yokken.
Kaldı ki kornerleri de iyi sayılmaz Barış'ın

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul'daki Trabzon maçında son dakikalarda osimhen'e yapilana penaltı vermeyen adamlar bu pozisyona penaltı verdi şaka gibi nene'nin orkuna yaptığına sarı verildi çok benzer pozisyon izlediğim bi Newcastle maçında olmuştu temas olmamasına rağmen hakem niyete bakarak kırmızı vermişti.

Bizim maçta sırf BAY kırmızı incelemesi için 5 dk maç durdu, uzatması 4 dk verildi, bu ifb ye ise maç durmamasına rağmen 8 dk.

Bu hafta tff mhk hepsi istediklerini aldılar. Ligi tekrardan dizayn ettiler. Barış'ı atabilselerdi beklediklerinden bile müthiş hafta olacaktı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt