Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.088
- 6.849
- 1.738
3 sene üst üste şampiyonluk ve 4 e gidiyorsun. Bu durum sürpriz değil.Herkes bize karşı zaten bu ülkede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 sene üst üste şampiyonluk ve 4 e gidiyorsun. Bu durum sürpriz değil.Herkes bize karşı zaten bu ülkede
3 sene üst üste şampiyonluk ve 4 e gidiyorsun. Bu durum sürpriz değil.
Bizim yaptigimiz fauller zaten senelerdir çok saçma. Abdulkerim ve Baris elleriyle zaten hiç durmuyorlar. Hava toplarda güçlü olan takima orda öyle faul yapmak bildigin geri zekalilikŞu maç berabere bitse yeterdi. Beraberliği de yakaladin. Boş bejes faul ve ortadan gol. Bizim kadar basit gol yiyen takım çok az
Vermeyiz sıkıntı yok Trabzon götüremez sonuna kadar ifb de evimize gelcek sıkıntı yapmayınBurdan vermeyelim şampiyonluğu sezon başında 8 puan öndeydik şimdi 7 puan bizim tarihimizde nerde görülmüş şampiyonluğu verdiğimiz şu tabloda
Vermeyiz sıkıntı yok Trabzon götüremez sonuna kadar ifb de evimize gelcek sıkıntı yapmayın
Osinin dönmediği senaryoda içerdeki fb maçını alma olasılığımız %10 falanVermeyiz sıkıntı yok Trabzon götüremez sonuna kadar ifb de evimize gelcek sıkıntı yapmayın
Yenilmicen bi zahmet. Hem geride gir hem derbiye hem yenil sezonda tek derbi galibiyeti olma abi o zaman. Böyle bi mantık mı var.Feneri içeride yeneceğimizin garantisi mi var.
Osi gb maçında oynar 30 dk ifb maçında sahada olurOsinin dönmediği senaryoda içerdeki fb maçını alma olasılığımız %10 falan
ya dünkü skorun siniri bugün bi anda vurdu
yemek yiyordum sipariş vermiştim
patatesi yerken bi anda "niye soğuk ULAN BU PATATES" diye masaya yumruk attım
geceden beri tadım kaçık, keyfim bozuk
Çok sevimli bir aslan
Kaldı ki kornerleri de iyi sayılmaz Barış'ınBenim anlamadığım başka bir konu ise şuydu dün.
Kornerleri niye hep BAY kullandı? Takımda kafa vurabilecek sayılı bir kaç adam var zaten sahada, bunlardan birisi de BAY. Kafa vurabilecek bi Davinson, Apo ve Singo var zaten, biraz da Lemina. Icardi'yi saymıyorum çünkü adam bitik, havaya bile sıçrayamıyor. BAY'da oraları karıştıran ve kafa vurabilen biri olarak orada yer almalıydı hele hele Osimhen yokken.