⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

HErPlNHWEAE6XrT

Rehavete girmeden tekrar edelim maç sahada mücadele ile kazanılır. Şöyle ederiz yaparız olmuyor. Lazyo özellikle bilenmiş. Barış milli maçlarda iyi değildi, lang durumu belirsiz. Muhtemelen Okan hoca icardiyi kazanmaya çalışacak. Kesin 11de. Zaten milli ara dönüşü ritim tutmakta zorlanıyoruz. Ekstra çalışmamız lazım. 4 gün sonra göztepe var. Okan buruk umarım beraberliğe falan oynamaz. 3 puan alıp ligi bitirmek lazım.
Sancezden gol bekliyorum.

Adam 13 gündür yok
Salı ilk idmanına çıkmış
13 gün hiç bir idman yapmamış
Kişisel bir hazırlığının olduğunu sanmıyorum

Lucas mesela çalıştı bu dönemde, salmadı
Son düzlükte olduğumuzun bilinciyle çalıştı.

Tamam seviyoruz eyvallah da Gaassarayı daha çok seviyoruz

Umarım iyi performans gösterir çünkü Okan hoca sanırım kendisiyle çıkacak Ts maçına

Bu maç Sara-İlkay ikilisini bekliyorum.

Trabzon'da Oulai'de yokken ağır kalıyorlar. Topun peşinden koşturmak isteyeceğiz bence.

Bizi kaybettirip, feneri kazandırmak için uğraşacaklar

futbolcularımız puan farkının ardından şu maça ölüm kalım maçı olarak hazırlanmalı. bu maçı yenersem %99 şampiyonum demek lazım.

gerekirse kol bacak bırakıp bu maçı geçeceksin. puan farkıyla daha da motive edecektir bu topçularımızı.

Milli ara Liverpool macina taraftar acisindan iyi oldu.

Umarim topcularin kafa odaklanir hedefe.

ugurcan
singo sances bardak jakups
toreyra lemina
yunus sara lang
bay​

Bunu veya Göztepe maçını kesin kazanmalıyız. Minimum 3 puan şart ki Fener ile en kötü aramızda 2 maçlık fark bulunsun sonra Kocaeli ile GBirliği'ni kesin yeneriz. Kötü senaryo için bu gerekli hoş bence Fener, Beşiktaş'ı yenemez.

Geri
Üst Alt