⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Fikstürün kalan maçları arasında en kritik maçlardan birisine çıkacağız. Milli maçlar sonrası dönüşlerde maalesef kötü oynuyoruz üstüne en kilit oyuncumuz da bu maç ve diğer bir çok maçta olmayacak. Sane'de bu maçta cezalı durumda ve kadro derinliği olarak zor durumdayız. Ayrıca hakem ve ts bize puan kaybettirmek için her şeyi deneyecekler. O yüzden çıkıp aslanlar gibi oynayıp elimizden geleni yapmamız ve bu maçı kazanmamız gerekiyor puan kaybetme şansımız yok. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
Toteme devam. Ana mesaja yüklenelim

@Ufuktan Aslan
@Ata B. Oğuz @Cemal Köroğlu @Cengiz Kahraman @Şefki Güler @Eray Emeklier
@Naci Liboş @Vasfi Vural @Furkan Kaya @Furkan Boz @Oğuzhan Sesko @Veli Baltacı @Göktürkhan ÇİL @Göktürk Mustafa Sert
@Nedim Sertel
@Mithat Şahinbey
@Umut Işık
@M.Saim Yılmaz
@Veli Baltacı
@Furkan Boz

İlkay' a güveneceğiz abi bu herife Barış Özbek muamelesi yapılması hoşuma gitmiyor.

Barış Özbek bundan daha iyiydi haklısın Aslan Amca
Prime İlkay olmadığını biliyoruz. Lakin ki gereğinden fazla gömüldüğü de ortada.

Bu maçlarda güvenebiliriz diye düşünüyorum. Kadıköy deplasmanında da Liverpool maçında da bu adam vardı. Hiç oynamadan da kendisine gelmesini çok bekleyemeyiz.

ilk 11 bu olur :
Ugurcan

Sacha Boey - Sanchez - Apo - Jacobs

Torreira - Lemina

Baris - Yunus - Lang

Icardi​

hafta sonunu böyle gecirmek istiyorum

IMG_4565.webp

Ugurcan
Singo/Boey Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Baris Yunus Lang
Icardi

Olur

Icardi arkasında da formdan çok düşmüş yunus.. valla bilemiyorum. Yunus toparlandıysa eğer bu maçın x faktörü olur ya da eğer oynarsa ilkay

Geri
Üst Alt