⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Lang tam randıman veremediği için ilk 11 çıkamayacaktır. Hollanda milli takımında 2 maçta da süre alamadı ne yazık ki

Kadroyu şöyle bekliyorum

Uğurcan
Singo - Sanchez - Apo - Jakobs
Torreira - Lemina
Sallai - Yunus - Barış
İcardi

Yada İlkay ı atar orta sahaya

Yunus - İlkay - Sallai
Barış

şeklinde çıkarız

Lang tam randıman veremediği için ilk 11 çıkamayacaktır. Hollanda milli takımında 2 maçta da süre alamadı ne yazık ki

Kadroyu şöyle bekliyorum

Uğurcan
Singo - Sanchez - Apo - Jakobs
Torreira - Lemina
Sallai - Yunus - Barış
İcardi

Yada İlkay ı atar orta sahaya

Yunus - İlkay - Sallai
Barış

şeklinde çıkarız

Sallai Sol, Barış Sağ daha iyi gibi sanki.. Barış bir türlü soldan gidip sağ ayağına çekip şut vurma/pas verme işini öğrenemedi..
Düz sprint yapmayı seviyor o yüzden Sağ daha iyi kendisi için..
Hasan Şaş ile çalışması lazım :)

ilkay a is düsüyo

hamit kadar oynayamaz misin ağbi

7-8 musabaka sık disini be ağbi

IMG_7793.webp

Sallai- Barış kanatları teknik olarak Mersin İdman Yurdu seviyesi falandır herhalde. En azından bi tanesi bari teknik kanat olaydı yaw.
İlkay 10 no, Yunus kanat daha iyi sanki.

Sallai süpriz şekilde santrafor başlarsa 11 olur, başka mevkide 11 başlayacağını sanmıyorum

Lang oynamazsa Icardi kesin oynar gibi.

Uğur
Singo Davinson Abdul Jacobs
Lemina Torreira
Sallai Yunus BAY
Icardi

Icardi için 2 ters ayaklı kanat yerine 1 tane sağ ayaklı kanat daha iyi olur.

İki hafta antrenman yerine laylaylomlarla geçirmiş olduğumuzu düşünüyorum, zaten kadronun yarısı milli takımlarındaydı.

Onun için maalesef ben bu maçtan üç puan beklemiyorum. Puansız dönme ihtimalini bile oldukça yüksek görüyorum.

Yeter ki yenilmeyelim. 3 beraberlik hakkımız zaten var. Birini burada kullanmamız da sorun yok.

Tarafsız aklı başında olması gereken bir yorum.Hadi fbden falan gelse bir şekilde tepkiyi normal karşılarsın.
Ulan çapsız ertuğrul sen kimsin trabzon kim.Adam Hala trabzon taraftarı.Galatasaraya gitmek istemesi şampiyonlar liginde oynaması kadar doğal ne var.Ulan hepsini geçtim Türkiyenin en büyük klübünde oynamak isteyecek tabiki..Hala sdik yarıştırmaya çalışıyorlar bizle.Bizi geçtim diğer istambul takımlarını bile tercih edebilir oyuncularınız.
Adamlar hadsiz yahu.Çaplarını bilmiyorlar.
Birde bu adamın hiç kötü bir davranışı olmamış rüyalarında bile göremeyecekleri parayı kazandırmış.Yazdıkca daha fazla sinirleniyorum.
Bir tane karaktersiz hapisten çıkmış hala çapsız çapsız söylemler.Ulan bu nasıl bir yüzsüzlük seviyesidir.
Ama yok abi bırak bunu ülke insanında sıkıntı var.Her geçen zaman ahlaki yönden dibe doğru gidiyor ülke insanı.Yazık şu güzelim ülkeye.

Geri
Üst Alt