⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Tekke yenilmemek için elinden geleni yapacaktır. 500 kere kafasında oynamıştır bu maçı kim nerede nasıl...

Acayip zor maç.

bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum ancak forumdaki olumlu mesajların ters teptiği bağtıl inancı sebebiyle yazmaya korkuyorum.

Icardi arkasında lang yunus bay olacaktır

Lazyo pozisyon veriyor fakat bizim bitirmemiz onemli 5 metreden topu rizeye dikmeyiz umarim

a3aba47a-f6dc-435b-aa5d-361c23ac5c08.webp

dk 5 sances kirmizi ve ts penalti :/

tsyi ittirecekler yav bence peşimize takacaklar gene nisanda lig bitirmezler bunlar.
Sana istediğin küfürleri etmeyecem.Mübarek günlerde aynı 1 iblis gibi davranıp beni günaha sokmaya çalışıyosun.Seni Allah'ıma havale ediyom..

Kötü bi maç olacak gibime geliyor. 7 puanın rehaveti de var. İnşallah yanılırım.

Negatif basanlari disari alalim. Icimizi kararttiniz be

Her şeyi geçtim ortamı niye bu kadar gerdi ts liler vallahi aklım almıyor ulan yemin ederim. Birileri istediği için olmuyorsa bi bok bilmiyorum.

Her şeyi geçtim ortamı niye bu kadar gerdi ts liler vallahi aklım almıyor ulan yemin ederim. Birileri istediği için olmuyorsa bi bok bilmiyorum.
Partizan olan olmayan Galatasaray düşmanları konsolide olup birleşiyor. Aleni olarak anticimbom tavrı üzerinden prim kasmaya çalışılıyor. Dört yıl üst üste şampiyonluk altın tepside sunulmayacak.

Geri
Üst Alt