- 15 Eylül 2009
- 65.260
- 11.695
- 2.993
bu herifin kesin golu var bize
gökdeniz de böyle sakatliktan cikip bize gol atmisti zamaninda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana istediğin küfürleri etmeyecem.Mübarek günlerde aynı 1 iblis gibi davranıp beni günaha sokmaya çalışıyosun.Seni Allah'ıma havale ediyom..tsyi ittirecekler yav bence peşimize takacaklar gene nisanda lig bitirmezler bunlar.
Sana istediğin küfürleri etmeyecem.Mübarek günlerde aynı 1 iblis gibi davranıp beni günaha sokmaya çalışıyosun.Seni Allah'ıma havale ediyom..
Partizan olan olmayan Galatasaray düşmanları konsolide olup birleşiyor. Aleni olarak anticimbom tavrı üzerinden prim kasmaya çalışılıyor. Dört yıl üst üste şampiyonluk altın tepside sunulmayacak.Her şeyi geçtim ortamı niye bu kadar gerdi ts liler vallahi aklım almıyor ulan yemin ederim. Birileri istediği için olmuyorsa bi bok bilmiyorum.
Su an 4. daha ertelenmis maci almadikKötü bi maç olacak gibime geliyor. 7 puanın rehaveti de var. İnşallah yanılırım.
İsim ver korkma. Ben seni korurum kuddusiForumdaki gizli hamsilere boydan gireyim.