⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Şimdi İcardi santraforsa olay şu olur, bu sene iyi kötü tüm maçlarında en iyi yaptığı şey ön direk koşuları ve defanstan seken topları bitirmek oldu.

İcardi'nin mevcut durumunda ortaya yükselip kafa golü atabileceğini hiç sanmıyorum.

Haliyle çizgiye inip sürekli ön direğe yerden orta kesen, ceza sahası yayından da sürekli şut çeken bir takım çıkacaktır sahaya.

Şimdi İcardi santraforsa olay şu olur, bu sene iyi kötü tüm maçlarında en iyi yaptığı şey ön direk koşuları ve defanstan seken topları bitirmek oldu.

İcardi'nin mevcut durumunda ortaya yükselip kafa golü atabileceğini hiç sanmıyorum.

Haliyle çizgiye inip sürekli ön direğe yerden orta kesen, ceza sahası yayından da sürekli şut çeken bir takım çıkacaktır sahaya.
Kesinlikle. Ya da peşine adam takıp alan açması lazım. Biraz temas gerektiriyor bu. Bunu da icardi yapar mı bilmem.

Lemina da şüpheli diye laflar dolaşıyormuş, Sara zaten yok. Yine orta saha zaafiyetinin yaşanabilecek olması keyfimi kaçırdı. TS de bir şey yok ama rahat kazanacağımızı düşündüğüm maça ortak olmaları için şartlar oluşuyor gibi. Lemina oynamazsa, İlkay da iyi durumda değilse, tutucu rolüne Boey mi çekilse diye bile aklımdan geçirdim. Anlam veremediğim Asprilla yerine standart bir merkez oyuncusu almak bu kadar mı zordu yani? Peşinden koşulan adama çok para istendi diye o mevkii pas geçmek gibi enayice tutumumuz nüksetti yine. Umarım ceremesini çekmeyiz.

Arapzona sokma vakti

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Baris Yunus Lang
Icardi

Lang tam fit degilse, yunus kanada, Ilkay ortaya. Sokup sokup kudurtacagiz igneleri rahat sekilde

Lang oynayacak yunus 10 numarada. Sızan kadrolarda. Lemina idmanlarda vardı oynar galiba. Lime torrık yunus ile başlarız. Yunus kaç maçtır yok piyasada bu maç patlasa iyi olur. Zubkov pina ikilisini iso tek başına tutamayabilir. Langa büyük iş düşüyor. Ya da lemina sola yakın oynayacak

IMG_5127.webp

Bu maçı kaybedersek hem hamsiler hem fb şampşyonluk havasına girer, havaya hiç sokmamak lazım bunları.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt