Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.788
- 90.454
- 5.003
Forumdaki gizli hamsilere boydan gireyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BAY'da memleketinde yuhlanıyor plakasını sırt numarası yaptığı halde.Muhtemelen ordaki FB&BJK sempatizanları başkatıyor şuursuzlarda buna katılıyor.Tarafsız aklı başında olması gereken bir yorum.Hadi fbden falan gelse bir şekilde tepkiyi normal karşılarsın.
Ulan çapsız ertuğrul sen kimsin trabzon kim.Adam Hala trabzon taraftarı.Galatasaraya gitmek istemesi şampiyonlar liginde oynaması kadar doğal ne var.Ulan hepsini geçtim Türkiyenin en büyük klübünde oynamak isteyecek tabiki..Hala sdik yarıştırmaya çalışıyorlar bizle.Bizi geçtim diğer istambul takımlarını bile tercih edebilir oyuncularınız.
Adamlar hadsiz yahu.Çaplarını bilmiyorlar.
Birde bu adamın hiç kötü bir davranışı olmamış rüyalarında bile göremeyecekleri parayı kazandırmış.Yazdıkca daha fazla sinirleniyorum.
Bir tane karaktersiz hapisten çıkmış hala çapsız çapsız söylemler.Ulan bu nasıl bir yüzsüzlük seviyesidir.
Ama yok abi bırak bunu ülke insanında sıkıntı var.Her geçen zaman ahlaki yönden dibe doğru gidiyor ülke insanı.Yazık şu güzelim ülkeye.
Forumdaki gizli hamsilere boydan gireyim.
Yakın açmışlar Ts-Fb gibi yarın lehimize değişirse alırız bence.
Gol yemişiz beğenmedim