⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Cok zor olacak en iyi 3 oyuncumuz yok. Pas yapacaklar nadir vs.

Tarafsız aklı başında olması gereken bir yorum.Hadi fbden falan gelse bir şekilde tepkiyi normal karşılarsın.
Ulan çapsız ertuğrul sen kimsin trabzon kim.Adam Hala trabzon taraftarı.Galatasaraya gitmek istemesi şampiyonlar liginde oynaması kadar doğal ne var.Ulan hepsini geçtim Türkiyenin en büyük klübünde oynamak isteyecek tabiki..Hala sdik yarıştırmaya çalışıyorlar bizle.Bizi geçtim diğer istambul takımlarını bile tercih edebilir oyuncularınız.
Adamlar hadsiz yahu.Çaplarını bilmiyorlar.
Birde bu adamın hiç kötü bir davranışı olmamış rüyalarında bile göremeyecekleri parayı kazandırmış.Yazdıkca daha fazla sinirleniyorum.
Bir tane karaktersiz hapisten çıkmış hala çapsız çapsız söylemler.Ulan bu nasıl bir yüzsüzlük seviyesidir.
Ama yok abi bırak bunu ülke insanında sıkıntı var.Her geçen zaman ahlaki yönden dibe doğru gidiyor ülke insanı.Yazık şu güzelim ülkeye.
BAY'da memleketinde yuhlanıyor plakasını sırt numarası yaptığı halde.Muhtemelen ordaki FB&BJK sempatizanları başkatıyor şuursuzlarda buna katılıyor.

BAY'in paldır küldür dalmasına bakacağız.
Açıkçası Lemina ve Torreira iyi oynarsa topu bir şekilde Icardi'ye ulaştırabiliriz. Lemina ve Torri'nin önünde oynayacak isim önemli

Ekleme yapayım. Sallai önde oynarsa en iyi yaptığımız oyun olan küçük üçgenler yapıp kısa paslarla rakibi uyutup Sallai veya Singo'yu Davonson'un pasıyla öne kaciracagiz. Oldukça etkili ve verimli oyun. Icardi de zaten hızlı olmadığı için onu yayın etrafında buluşturabiliriz veya Ilkay oynarsa Ilkay.

Forumdaki gizli hamsilere boydan gireyim.

O kadar orul evladı var ki. Hamsi kafalısından tutun, tinercisine, şikecisine kadar. Burada bile pusuda bekleyenler vardır dediğiniz gibi.

Hepsi tek bir ağızdan sistematik şekilde saldırıyor. Uğurcan'ın eşine bile ne hakaret mesajları atmışlar. İşin garibi kadın, erkekte fark etmiyor. Hepsi aynı şekilde kötü insanlar.

Hepsinde Galatasaray nefreti var.

Kendi takımları bir bok başaramaz. Biz başarılıyız diye bel altı dahil her türlü pisliği yaparlar. Her tür sözü söylerler.

Ama anlamıyorlar ki işte bu kötülükleri yüzünden de başarılı olamıyorlar.

İçleri çürümüş fesatlar topluluğu.

Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina
Barış Yunus Lang
Sallai

Bu kadro iyi olur bence. İlk 11'de Icardi ve İlkay olmamalı çünkü yoğun bir atmosfer olacak fizik olarak zayıf kalmamalıyız, Bu isimleri 2. yarı maçın fiziksel yoğunluğu azaldıktan sonra oyuna almak daha makul olur. Sallai-Barış-Yunus ve Lang 4'ü de ön bölgede her yerde oynayabilir mobil bir hücum hattı olur. Açıkçası ön taraf diri kalıp defansif eksiklik yaratmadığı sürece zaten avantajlıyız çünkü beraberlik bizi çok bozmaz.

maç similasyon'a göre maçın skoru
capture-20260403-181914.webp

Bizim yenmemize izin vermeyecekler. Futbolcularımız aşırı iyi oynaması lazım, hakemlerin ve VAR'ın müdahale edemeyeceği goller atmalıyız.

Ligi kızıştırmak için fener'e verecekler maçı ve bizim de galip gelmememiz için herşeyi yapacaklar. Galatasaray - fener maçını final haline getirmek için herşeyi yapacaklar. Osimhen de yok. Benim pek ümidim yok maalesef. Futbolcular umarım ciddiye alır.

Halen İlkay diyen var, adam ağır vasıtanın önde gideni, kendine hayrı yok. Fizikli dinamik adamları oynatıp içinden geçeceksin herkesin kalmış 8 maç, kazuletlere güvenecek zaman değil.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt