⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Osimhen bence Trabzonda sahada olur
Olmasa da sorun yok
Trabzon bize ters gelen bir ekip değil oyun formatları gereği içerde forse ediyorlar çok geçiş ve boş alan veriyorlar
Kante Genduzi Ismail bile darmadağın etti
Forvet Talsica ile oynadılar
Bence Trabzonu geçeriz
Göztepe maçı daha zor geçer

Osimhen bence Trabzonda sahada olur
Olmasa da sorun yok
Trabzon bize ters gelen bir ekip değil oyun formatları gereği içerde forse ediyorlar çok geçiş ve boş alan veriyorlar
Kante Genduzi Ismail bile darmadağın etti
Forvet Talsica ile oynadılar
Bence Trabzonu geçeriz
Göztepe maçı daha zor geçer
Savunma yapmayı bilmiyorlar, batagov da yok. Onuachu orta kafa gol ve duran top dışında gol yollarında da zayıflar. Olayi de yok. Osimhen olsa FREE win olurdu. Olmasa da yine de çok sorun olacağını sanmıyorum.

Savunma yapmayı bilmiyorlar, batagov da yok. Onuachu orta kafa gol ve duran top dışında gol yollarında da zayıflar. Olayi de yok. Osimhen olsa FREE win olurdu. Olmasa da yine de çok sorun olacağını sanmıyorum.
Oluai yokluğunda Ozan yada Okay oynar ki
Buda onların oyun kurmasını topla çıkmasını engeller Istanbul da ki maçta oluai muazzam oynamıştı Derine gelip alıp alıp topu çıkarmıştı
Görünürde gözükmese de baskıyı Folcarelli ile birlikte rahat kirmislardi.

Ozan veya Okayla bunu yapamazlar uzun oynucaklar buda bize yarar Onauchu ya ulaşmayan her top bize atak olarak geri donecektir

Batagov zaten topu çıkaran oyuncu
Iki tane topu çıkaran adamları yokken oyun kurmaları çok çok zor topu rakibe verirsek bir bok uretemezler Baris azıcık akıllı oynasın 60 ta 3-0 olur maç biter

Oynamadan bu kadar Gol atan forvetimiz var.Kral'a güvenelim arkadaşlar..
Resim

1774001233467.webp

4 Nisan'a ayarlamışlar maçı. Arkasından Göztepe maçını oynatacaklar muhtemelen hafta içinde.

Fener bjk macindan once oynayacagiz buyuk ihtimal. Biz eger bu maci alirsak, fisi cekeriz beyler. Fener o moral ile bjk'yi yenecegini sanmiyorum.

Bu iki mactan birisini Yasin Kol yonetir. Feneri kollamak icin mi, bizi dogramak icin mi o belirleyici olacaktir.

Önce Trabzon hafta içe Göztepe al 6 puanı çek fişi hiç uzatma 180 dakika konsantrasyon

osimhen yetişmezse icardi oynar
barış'ı forvet oynatmak kötü olur. topu taşıyabilecek yegane oyuncuyu kanattan uzaklaştırmamak lazım

Geri
Üst Alt