⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Icardi'den ne kadar haz etmediğimi bilen bilir ama bu maç BAY forvet oynamamalı. Sane ve Lang yokken Yunus ve Sallai kanatları ile topu elimizle 3 defa filan anca rcs'ye götürürüz.
Ahmet kutucu oynatsın niye aldık bu adamı biz. Avrupa maçı filanda degil

Okan bey, Berezilyalı starımız ve çeyrek vitaminli yunusumuzla bu maçı kazanma ihtimalimiz neredeyse yok.

20260320_112112-webp.318774

Bjk en kötü 1 puan çıkartır Kadıköy deplasmanında. Tspor maçını alırsak farkı açacağız. Lami cimi yok bahanesiz kazanmalıyız. Galip gelecek onbiri hocam bulacaktır.

Iki derbi maci ayni gun ayni saat olmasi lazim.

Ligin top 4 u birbiriyle oynuyor. Hassas hesaplar olabilir ligin kalaninda

Denk gelirse yapıştırır yine. Ahmed'in Ziraat'te vuramadığı pozisyon normal hali zaten.
Denk gelmiyor lan işte adam topa dokunamiyor. Herkes yorulduktan sonra 2. Yarı girer. Kupada Basaksehire attığı golde var ona bakarsan. Adam doğru dürüst oynamiyorki. En azından ilerde mücadele eder top tutabilir

Ne zaman bitecek bu zorlu fikstür Trabzon Göztepe Samsun Şikeciler vay arkadaş
Normalde bu fikstürde ilk yarıda farkı açmamız lazımdı.
Ama kahpe şerefsiz hakemler buna izin vermiyor.Şu an en az 12- 15 puan fark olmalıydı..Çıldırmamak elde değil..

Lang bu maça kesinlikle yetişmeli..
Singo bundan sonra sağ bek oynamalı..

Bişey olmaz ya puan kaybı lüksümüz var. Bu maçı geçersek zaten gg wp olur

1987 yılından bu yana bu takımın 1 maçını bile kaçırmadım abartısız 15-16 şamp canlı şahitlik ettim, Hagiyi bi kenara bırakırsak icardi kadar taraftarın aşık olduğu bi oyuncu olmadı bence bu benim şahsi düşüncemdir. Çocuklardan yaşlılara bu kadar etki eden bir oyuncu olmadı. Oturup surat yapacak zaman değil çıkacak aslan gibi oynayacak ve bizi yine şampiyon yapacak ( osi yoksa) mıy mıy surat yapacak zaman değil bu son kez bu sevginin karşılığını verecek, oynayamacaksada adam gibi vedalaşıp gidecek bu kadar basit. 7 puandan ite köpeğe laf vermeye şamp vermeye gerek yok 2-3 maç kaldı zaten.

Geri
Üst Alt