İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.567
- 3.942
- 1.278
hepsi oynarSane cezalı, Lang yok, Osimhen belirsiz bir gecede paket olduk.
Kötünün iyisine bakıyorum hem beşiktaş hem başakşehir maçını geçtik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsi oynarSane cezalı, Lang yok, Osimhen belirsiz bir gecede paket olduk.
Kötünün iyisine bakıyorum hem beşiktaş hem başakşehir maçını geçtik.
ts kapanmaz hayatta içerde net galibiyete oynayacaklar konumlarından da ötürüBarış santrafor olmamalı bence bunu söyleyeyim. TS kapanacak. Barış kapanan hiçbir defansa karşı santraforluk yapamaz. İcardi'yi santraforda oynatmak günün sonunda daha iyi olur maalesef. Barış'ı kanatta oynatmalıyız.
Mesela Barış'la kadıköy deplasmanında santrafor oynarız, o alanları bulur ama TS falan maks 20 dk bi cesaretli oynar ondan sonra İBB gibi kapanır.
ts kapanmaz hayatta içerde net galibiyete oynayacaklar konumlarından da ötürü
topu bize zorla veremezler yani, bizim statta olduğu gibi olmaz taraftar iter
Bence de böyle çıkarız da tsnin kapanma kısmına katılamadım sadeceValla Cafer adamlar kendi evindeki anadolu maçlarında bile 20-25 dk ilerde oynayıp sonra geri çekiliyor, kadroları çok dar ve fiziken iyi durumda değiller yeterli rotasyon yapamadıkları için. Bizim maçta da Oulai vs olmayacak, topu ilerde tutmakta zorlanıyorlar daha da zorlanacaklar.
Hani bi gazla dediğim gibi ilk 10-15 dk bastırabilirler ilk yarı ve ikinci yarı. Ama bu maçın 60-65 dk TS kapanacak mecburen ve geçiş kovalayacak.
Sane'nin de cezalı olduğu unutmamak lazım yani Sane-Lang-Barış çıkamayız bu maça bu sebeple.
Lemina-Torreira
Barış--Sara--Lang
------İcardi
Muhtemelen böyle çıkacağız.
Bence de böyle çıkarız da tsnin kapanma kısmına katılamadım sadece
Osimhensiz de ağır favoriyiz bu maçta benceKapanma kısmı bizden korktuğu için değil bu arada heis, adamların son 6 maçını izledim hep böyle oynuyorlar. Bi 10-15 dk bastırıp sonra geçişe yöneliyorlar artık Tekke bilerek mi yapıyor emin değilim ama tahminim dar kadrodan dolayı.
Bu maci yen sampiyon ol, buyuk ihtimalle sampiyonluk garantilenir
Ben ayni hafta oynanacak febe-jeke macini jekenin kazanacagini dusunuyorum
Osimhensiz de ağır favoriyiz bu maçta bence
Batagov ve oulai çok büyük eksikler en iyi 3 topçularının 2si yok demek