⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Osimhensiz biz
Onauchulu ts
Uiyyyy korkayrum ondan

sdadsasd.webp

TS'den tırsmaya gerek yok, son 6 maçlarını da 90 dk izledim dün bi tek Eyüp maçının ikinci yarısını artık kapattım çok bakmadım.

Ligin bitmesine 2 ay kaldı ve ZTK'yı saymıyorum tek kulvara indik.

Bizimkiler vura vura ilerler.

Bence bu maçta forvet İcardi yerine Barış ile çıkılmalı.İcardi evet efsane ama artık gerçekten yürüyecek hali kalmamış maalesef.

Barış santrafor olmamalı bence bunu söyleyeyim. TS kapanacak. Barış kapanan hiçbir defansa karşı santraforluk yapamaz. İcardi'yi santraforda oynatmak günün sonunda daha iyi olur maalesef. Barış'ı kanatta oynatmalıyız.

Mesela Barış'la kadıköy deplasmanında santrafor oynarız, o alanları bulur ama TS falan maks 20 dk bi cesaretli oynar ondan sonra İBB gibi kapanır.

lang oynar tek osimhensiz cıkarız. karalar bağlamaya gerek yok hedef lig.

Real m. Mbappesiz cityi geçiyor ama biz osimhensiz tsyi geçememeyi konuşuyoruz.

Bir kişiye bu kadar bağlı olmak güzel oyun planı.

Bu maci yen sampiyon ol, buyuk ihtimalle sampiyonluk garantilenir

Ben ayni hafta oynanacak febe-jeke macini jekenin kazanacagini dusunuyorum

Barış santrafor olmamalı bence bunu söyleyeyim. TS kapanacak. Barış kapanan hiçbir defansa karşı santraforluk yapamaz. İcardi'yi santraforda oynatmak günün sonunda daha iyi olur maalesef. Barış'ı kanatta oynatmalıyız.

Mesela Barış'la kadıköy deplasmanında santrafor oynarız, o alanları bulur ama TS falan maks 20 dk bi cesaretli oynar ondan sonra İBB gibi kapanır.
ts kapanmaz hayatta içerde net galibiyete oynayacaklar konumlarından da ötürü

topu bize zorla veremezler yani, bizim statta olduğu gibi olmaz taraftar iter

ts kapanmaz hayatta içerde net galibiyete oynayacaklar konumlarından da ötürü

topu bize zorla veremezler yani, bizim statta olduğu gibi olmaz taraftar iter

Valla Cafer adamlar kendi evindeki anadolu maçlarında bile 20-25 dk ilerde oynayıp sonra geri çekiliyor, kadroları çok dar ve fiziken iyi durumda değiller yeterli rotasyon yapamadıkları için. Bizim maçta da Oulai vs olmayacak, topu ilerde tutmakta zorlanıyorlar daha da zorlanacaklar.

Hani bi gazla dediğim gibi ilk 10-15 dk bastırabilirler ilk yarı ve ikinci yarı. Ama bu maçın 60-65 dk TS kapanacak mecburen ve geçiş kovalayacak.

Sane'nin de cezalı olduğu unutmamak lazım yani Sane-Lang-Barış çıkamayız bu maça bu sebeple.

Lemina-Torreira
Barış--Sara--Lang
------İcardi

Muhtemelen böyle çıkacağız.

Valla Cafer adamlar kendi evindeki anadolu maçlarında bile 20-25 dk ilerde oynayıp sonra geri çekiliyor, kadroları çok dar ve fiziken iyi durumda değiller yeterli rotasyon yapamadıkları için. Bizim maçta da Oulai vs olmayacak, topu ilerde tutmakta zorlanıyorlar daha da zorlanacaklar.

Hani bi gazla dediğim gibi ilk 10-15 dk bastırabilirler ilk yarı ve ikinci yarı. Ama bu maçın 60-65 dk TS kapanacak mecburen ve geçiş kovalayacak.

Sane'nin de cezalı olduğu unutmamak lazım yani Sane-Lang-Barış çıkamayız bu maça bu sebeple.

Lemina-Torreira
Barış--Sara--Lang
------İcardi

Muhtemelen böyle çıkacağız.
Bence de böyle çıkarız da tsnin kapanma kısmına katılamadım sadece

Bence de böyle çıkarız da tsnin kapanma kısmına katılamadım sadece

Kapanma kısmı bizden korktuğu için değil bu arada heis, adamların son 6 maçını izledim hep böyle oynuyorlar. Bi 10-15 dk bastırıp sonra geçişe yöneliyorlar artık Tekke bilerek mi yapıyor emin değilim ama tahminim dar kadrodan dolayı.

Kapanma kısmı bizden korktuğu için değil bu arada heis, adamların son 6 maçını izledim hep böyle oynuyorlar. Bi 10-15 dk bastırıp sonra geçişe yöneliyorlar artık Tekke bilerek mi yapıyor emin değilim ama tahminim dar kadrodan dolayı.
Osimhensiz de ağır favoriyiz bu maçta bence

Batagov ve oulai çok büyük eksikler en iyi 3 topçularının 2si yok demek

Geri
Üst Alt