⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Savic, Folcarelli, Oulai ve Muçi kart sınırında. Sert bir müsabaka olmasını temenni ediyorum.

Herkes farklı isimlerin soylemis ama lazyoda tum pozisyonları icinde Muçi var onu kitledigin zaman yusde 50 düşüyorlar

Valla Fener ŞL'ye gelsin de seneye bi ebesinin nikahını tersten görsün.

Haftaiçi iki fazladan avrupa maçı yaptılar diye ebelerine atlandı resmen. Sakatlıklar patladı, takım çöktü.

Adamların en zor maçı Aston Villa maçıydı, bizim ŞL'deki en kolay 2. maçımız falan olurdu tempo vs açısından.

Bi de ağlıyor kodumun hıyar ağası yok 4 oyuncumuz yok bilmem ne. Ligin ilk yarısında bi ara artık yedek kulübesine kıraathane'den adam toplayıp getiriyorduk. Jakops, Lemina, Osimhen, Singo, Eren, İlkay, Yunus alayı yoktu bi ara kadroda.

Valla Fener ŞL'ye gelsin de seneye bi ebesinin nikahını tersten görsün.

Haftaiçi iki fazladan avrupa maçı yaptılar diye ebelerine atlandı resmen. Sakatlıklar patladı, takım çöktü.

Adamların en zor maçı Aston Villa maçıydı, bizim ŞL'deki en kolay 2. maçımız falan olurdu tempo vs açısından.
Gitmemeleri daha iyi çünkü koç gibi ekonomik anlamda güçlü bir yapı yok, saran mesela chobani'den gelen tüm parayı kırdırmış gelirleride kalmadı bunlar tamamen yok olacak.

Gitmemeleri daha iyi çünkü koç gibi ekonomik anlamda güçlü bir yapı yok, saran mesela chobani'den gelen tüm parayı kırdırmış gelirleride kalmadı bunlar tamamen yok olacak.

Günümüz siyasi ortamında bunu mümkün görmüyorum. Her türlü yardım yapılır, Fener yine transfere para bulur. 20-25 milyon taraftar kitlesi olan bir kulübün futboldan kopması demek o kadar insanın ilgilenebileceği, uyuşacağı bi alan bulamaması demek.

+ Bu yardım da göstere göstere yapılır, oy + taraftar sempatisi için. Kante'de olduğu gibi.

Kalede gunay olsun bu mikroplara o da yeter zaten Ugurcani koruyalım
Bok gibi bir takım ayrıca defans leş ve tek hücum opsiyonu onuachuya top atmak.Bakalim yatacaklar mi yoksa delikanlı gibi oynamaya çalışıp yenilecekler mi , ilk maçta 11 kişi kale ağzında gömüldüler çünkü.Eger iç saha gazıyla saldirirlarsa 1-4 filan alırız

Bunların sakatlık mevzusu yalan 2 hafta önce Galatasaray osimhenin maaşını ödeyemiyor osimhen mutsuz diye haberler yapıldı bu haberler yapıldığında dedim bunların oyuncular sakatlık falan hikaye oynamıyor adamlar maaşlar yatmıyor diyen kişi işi kendinden bilir şuan tek beklediğim bunlara kerem muhabbetinden bir transfer yasağı patlarsa 2 sezon asensio talisca skrinar gibi adamları tutamazlar elde ağır sıçacaklar

Maçın yarım kalma ihtimali var. Uğurcan'a epey madde gelecektir

trabzonun defansi rezalet otesi ustellik batagov yok

Yeni aldıkları defans oyuncusu iyi istatistiklere sahip kaliteli bir oyuncu . Ts un yonetimde bakis acisini da seviyorum leeandowski bernardo silva falan uğraşmayacak kadar profesyonel ulke futbolunu dusunen ve bakis acisini bunlara giderek dusurmeyecek bir takim. Bence yenilmeyiz

fener maçında gördük ts'de jk'den giden topçu ve uzun forvetleri dışında hiçbir numara yok. o 3-2'lik maçta attıkları gollerde tamamen bireyseldi. l.pool filan elersek bilemem de normal şartlarda 4 atıp geçeriz diye düşünüyorum.

Trabzon bu tip maçları hep kaybetmiştir
Yine kaybedecekler.
Çok rahat bir galibiyet bekliyorum.

Geri
Üst Alt