⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Osimhen'in şu tabloda 12 golde kalması vallahi rezalet bir durum

Yaz ayında kamp görmemesine ayrı sakatlığına ayrı afrika kupasına ayrı sövüyorum

Doğru düzgün kullanabilseydik TS maçıyla şampiyonluğu ilan ederdik

Takımın mentalini hiç iyi görmüyorum. Liverpool maçında yediğimiz ilk gol sonrası nerdeyse 10 tane gol yiyebilirdik uğurcanın insanüstü performansı olmasa. Bu bizim için ikinci büyük uyarı aslında. Gerçi Trabzon çok korkulacak bir rakip değil ama bizim mentalin bu kadar kolay düşmesi sıkıntı

Ahmet filan Allah korusun. Gol atamamasını geçtim adam çok dengesiz. Olur olmadık yerlerde faul yapıyor.

Bu arada Icardi oynarsa bize lazım olan çizgiye inen bekler veya kanatlar. O zaman fiziki durumu fazla etkilemez.

——————-uğurcan————-—
singo——sanchez—-apo—-jakops
———-lemina———-torreira———
yunus————-sara————barış
———————icardi——————

ya da

——————-uğurcan————-—
singo——sanchez—-apo—-jakops
———-lemina———-torreira———
yunus————-sara———-—lang
———————barış——————

Bu iki kadrodan biri çıkacaktır sahaya, en doğrusu hangisi bilemiyorum. Singo yerine boey de olabilir sağbek için.

Osimhen yok diye 7-8 hafta kala 7 puan farktan şampiyonluk verilmez bu ligde..Verilirse çok çok şey değişir maalesef..

Sende Osimhen yok adamlarda batagov ve oulai yok mevkilerinin en önemli adamları..

Osimhen yerine de icardi oynamalı...Arkasına bitik ilkay i,sağ tarafa Anadolu deplasmanlarinda yürüyen Sane yi koyarsak Icardi sırıtır tabi..

Icardi forvet, arkası sara sağ taraf barış,sol tarafta yunus olursa çok dengeli bir takım olur..Ayrıca barış ve yunus bu şekilde bitirici değil de daha çok hazırlayıcı rolde olurlar..Icardi için daha uygun olur..

son düzlüğe girdik diye düşünüyorum bu maçı ve göztepe maçını kazanırsak lig biter o yüzden %100 konsantre olmak lazım, Osimhen'in durumu kritik bir şekilde hala oynayacağına inanıyorum olmazsa da Barış oynayacak

Barış - Sara - Lang
Icardi

Sağ kanatta önüne geleni buldozer gibi ezen adamı Hoca sol kanada, taraftar forvete koyuyor. Bir salın şu adamı yahu..

Icardi efendi, gün bugündür.. Bu maçı al, sonra 7 - 8 kilo ver.. Yeni sözleşmeye bakalım..

TS maçı yapılması gerekenler:
-Shancez,Lemina, Singo gibi uzun boylu savunmacılar ile oynayıp Onachu'yu engellemek.

-Konya maçı gibi İcardi ile başlayıp momentumun gitmesinin önüne geçmek.

-Sane, Lang yokluğunda kenarları da bozmamak için extra Barış'ı öne atmak yerine Sallai ile hücumda oynamak.

-Normal gidişatta TS her şekilde gol yer bizden,sonrası dağılmaları yakindir!

Barış forvet oynayınca etkisiz kalıyor. Kanat performansını da kaybediyoruz. İcardi ye mecburuz bu dönemde. Onun içinde büyük fırsat isterse çıkarır bu zor dönemden.

olasi Icardi sakatligi, milli macta baris'in sakatligi:

Barış'ın santraforda etkisiz kaldığı doğru değil aslında. İstatistikler de bunu gösteriyor, santrafor oynadığı 10 maçta 6 gol 3 asist yapmış. Tabir-i caizse Osimhen katkısı vermiş. Ama tabii ki Barış günün sonunda net bir santrafor değil ve esas etkili olduğu yer kanat.

Benim ikilemde kaldığım konu şu;

Osimhen zaten yok bu yüzden hücumdaki en büyük tehlikeni kaybediyorsun.
Kenar oyuncuları arasında da en tehlikeli isim Barış, onu da yerinden oynattığında aslında en tehlikeli kanat oyuncunu da kaybetmiş oluyorsun.

Oyunu rakip sahaya yıkamadığımız hatta rakip ceza sahası içi ve civarında oynamadığımız sürece icardi bir işimize yaramaz artık ne yazık ki, geçirdiği ağır sakatlıktan sonra tam anlamıyla 6 pas golcüsüne evrilmiş durumda.

Nadiren sıçrar nadiren depar atar nadiren ikili mücadeleye girer vaziyette şuan ne yazık ki gerçek olan bu. Bu yüzden çok ağır favori olmadığımız maçlar hariç barış santrafor oynamalı, çünkü herşeyden önce sahada mücadele anlamında 11 kişi olmamız gerekiyor.

Çok iyi set hücumları olan, sağdan soldan sürekli çizgiye inip içeri top kesen bir takım olsaydık icardi hala baya iş yapardı ama öyle bir oyunumuz yok, bu saatten sonra da olmaz.

Icardiyi hala çok seviyoruz ama galatasarayı daha çok seviyoruz o yüzden sahada manevi olarak eksik kalmamak adına barış santrafor oynamalı.

Geri
Üst Alt