Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.180
- 12.938
- 2.658
Icardi basimizi yakacak ta sene basinda söyledik. Adam bi kisi eksik oynatiyor. Gerci geri kalanlardada ruh yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya abi iyide adam yok oyunda yok. Onuachu maç boyunca yaptığı mücadeleyi görmedin mi? Gol atmak değil ki herşey. İlk yarı maçlarda içerde baskıda kalınca geri gelip oyun kurmaya yardim ediyordu top dağıtıyordu. Adam bıraktı futbolu en azından bizim takımda.bunu görememek inanılmaz. Adam duygulariyla hareket eden bir adam ve bizi sildi kafasindaya iyi ki Icardi oynadı da millete laf çıktı..
sanki adama top getirebildiler, hala Icardi diye futbol zekasızları !!!
Hepsini üst üste koyarızGs ve ts'yi birbirine düşmanlaştırma projesi tamamlandı. Arkasında kimlerin olduğunu biliyorsunuz zaten. Ülke futboluna hakim 2 lobi yani ts ve fb lobisi birleşir yakında
Burdaki faulun daha agiri gol de sancheze yapildi. Ama bugun hakem caktirmadan maci ince ince verecegi takimi belli etmisti coktan1-1 de inanılmaz düşmüştü stad maç en kötü öyle bitmeliydi saçma bir faulden ligi yeniden başlattılar..
Onu bile alamadik seskom
Rakibimiz olacak camia sacma sapan yerlerde takılacak mentalde olmasa zaten coktan gitmisti lakin bugun 2.yari puanı hakkettik bence ,bazı maclari mac icinde bazı oyuncular cozmeli kotu oyun olsa bile puan alinmali yani bu maçlara geldi artık ligİcardi'lik pekte bir şey yok kimse ayakta duramıyor. Sanmıyorum ki Göztepe maçından çıkalım. Bu şampiyonluk gidebilir bunu bu sezon ilk defa yazıyorum.