⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Onuachu mükemmel topçu. Bu tip kule adamları çok iyi buluyorlar.

Kendin zaten diyorsun en azından gol atıyordu şimdi onu yapmıyor bugün 1 gol atsa en az 1 puan alıyorduk.
Valla kral ben osimhen istiyorum seneye de osimhenin yedeği Julian alvarez tarzı genc bi yetenek bulabilirsek umarım yedeğe mutlu olacağım. Gezici hızlı teknik forvet özledim artık

Yalnız hersey biryana tam klasik okan hoca son haftaya kadar bizi streste bırakacak illa :)

Trabzon,Göztepe,Fenerbahçe,Samsunspor

maçlarında en kötü berabere kal

Kocaeli,Antalya,Gençlerbirliği,Kasımpaşa

maçlarını kazan rakipler diğer maçlarını kazansa bile sen şampiyonsun

O yüzden beraberlikte stratejik bir sonuç olur. 3 ihtimalli maçın 2 ihtimali sana bi şekilde yarıyor bi zahmet yenilmemeyide bil

Kafayı yiyecem kafayı şöyle konfor alanın var gittin yenildin allah kahretsin ya

Bu sezon berbat ötesi bir derbi performansı var Beşiktaş deplasmanı dahil iyi tek bir derbimiz yok. Bu derbi karnesiyle bu konumda olmak mucize şuan. Bu takım içeride Fener maçında ne yapacak ciddi derecede soru işareti.

Galatasaraylılar sakin olun

Bu açıdan bakarsak okanb kendi evinden 10 kişi kalmış fenere yenildi 1 puanla şampiyon olacağın maçta.

İçerdeki fener maçınını yenebileceğinin zaten garantisi yok.

O maçta ts öne geçti ama geri geldi sen gelemedin.
Okanda iyi hoca değil ki. Adam doğru söylemiş bence

Satılmış medya koridorlardaki kavgalardan ceza almamız için herşeyi yapar

Nwakeame sanchez ile singoyu birbirine vuruyor . Teknik büyük fizik işte.

Bu sezon berbat ötesi bir derbi performansı var Beşiktaş deplasmanı dahil iyi tek bir derbimiz yok. Bu derbi karnesiyle bu konumda olmak mucize şuan. Bu takım içeride Fener'i nasıl yenebilir bilemiyorum Osimhen'in inanılmaz işler yapması lazım iyileşirse.
Her derbi tek tek konuşulabilir ama 8jk maci gayet iyidik 99 dk 3 puanı hakeden bizdik hatta 10 kisi bile 2.golu kaçırdık,uzaktan harici sut sansi vermedik
Bugun sahada motive olan 5 6 oyuncu olsa yeterdi ama max 3 oyuncu vardi ,derbiler mental demek

Her derbi tek tek konuşulabilir ama 8jk maci gayet iyidik 99 dk 3 puanı hakeden bizdik hatta 10 kisi bile 2.golu kaçırdık,uzaktan harici sut sansi vermedik
Bugun sahada motive olan 5 6 oyuncu olsa yeterdi ama max 3 oyuncu vardi ,derbiler mental demek
O maçta vasat sayılır ilk yarı iyi oynadık desek bile toplasan 3 pozisyonumuz yoktur. Bu takım ilk sezonki derbilerde rakibi süpürüyordu şu anda diş geçiremiyoruz her maç en iyi ihtimalle ortada geçiyor. İçeride Icardi'nin 2 gol attığı Beşiktaş maçındaki takımdan eser bile yok maalesef.

2. yarı Icardi'nin kötü vurduğu Lemina'nın tamamladığı az farkla dışarı giden dışında kayda değer bir gol pozisyonumuz var mı? Arada izleyemediğim kısa aralıklar oldu da acaba bir şey kaçırdım mı diye merak ettim... Ya da unutmuş da olabilirim tabi...

Deplasmanda beraberlik bile alamaz olduk. Cok net hoca yönetimi sorunu var. Cok korkak kadro ve oyun oynuyoruz.

Konya, Juve, Lpool simdi de TS.

Bu takim deplasmanlarda neden böyle bitik mac ve önem farketmeksizin?

Bu maci alsak cok cok daha rahatlayacaktik sampiyonluk yolunda.

Ilkay gibi adam yedek, Icardi 10 gün tatil yaptiysa eger dogruyda oynamamali bu macta.

Lang parmak korkusundan ikili mücadelelere girmiyor, yedek oturt.

Gelecek mac artik Sané ve Ilkay mutlaka oynamali.

Takimi tasiyacak (Sane) ve liderlik yapacak (Ilkay) oyuncu lazim.

2. yarı Icardi'nin kötü vurduğu Lemina'nın tamamladığı az farkla dışarı giden dışında kayda değer bir gol pozisyonumuz var mı? Arada izleyemediğim kısa aralıklar oldu da acaba bir şey kaçırdım mı diye merak ettim... Ya da unutmuş da olabilirim tabi...
O pozisyon hariç hiçbir tehlikeli atak yok bir tek Abdülkerim'in ortası var o da kornere gitti

Geri
Üst Alt