- 30 Temmuz 2009
- 26.681
- 3.662
- 1.853
Onuachu mükemmel topçu. Bu tip kule adamları çok iyi buluyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla kral ben osimhen istiyorum seneye de osimhenin yedeği Julian alvarez tarzı genc bi yetenek bulabilirsek umarım yedeğe mutlu olacağım. Gezici hızlı teknik forvet özledim artıkKendin zaten diyorsun en azından gol atıyordu şimdi onu yapmıyor bugün 1 gol atsa en az 1 puan alıyorduk.
Onuachu mükemmel topçu. Bu tip kule adamları çok iyi buluyorlar.
Trabzon,Göztepe,Fenerbahçe,Samsunspor
maçlarında en kötü berabere kal
Kocaeli,Antalya,Gençlerbirliği,Kasımpaşa
maçlarını kazan rakipler diğer maçlarını kazansa bile sen şampiyonsun
O yüzden beraberlikte stratejik bir sonuç olur. 3 ihtimalli maçın 2 ihtimali sana bi şekilde yarıyor bi zahmet yenilmemeyide bil
Baris kazmaca sekilde herife daldi mac bi durdu bidaha kendimize gelemedik. Halbuki tam momentum bize gecmisti. Bu herif niye böyle.
Okanda iyi hoca değil ki. Adam doğru söylemiş benceGalatasaraylılar sakin olun
Bu açıdan bakarsak okanb kendi evinden 10 kişi kalmış fenere yenildi 1 puanla şampiyon olacağın maçta.
İçerdeki fener maçınını yenebileceğinin zaten garantisi yok.
O maçta ts öne geçti ama geri geldi sen gelemedin.
Okanda iyi hoca değil ki. Adam doğru söylemiş bence
Kırmızıydı bi de posyon
Allahtan vermedi de göztepede oynıycak
Her derbi tek tek konuşulabilir ama 8jk maci gayet iyidik 99 dk 3 puanı hakeden bizdik hatta 10 kisi bile 2.golu kaçırdık,uzaktan harici sut sansi vermedikBu sezon berbat ötesi bir derbi performansı var Beşiktaş deplasmanı dahil iyi tek bir derbimiz yok. Bu derbi karnesiyle bu konumda olmak mucize şuan. Bu takım içeride Fener'i nasıl yenebilir bilemiyorum Osimhen'in inanılmaz işler yapması lazım iyileşirse.
O maçta vasat sayılır ilk yarı iyi oynadık desek bile toplasan 3 pozisyonumuz yoktur. Bu takım ilk sezonki derbilerde rakibi süpürüyordu şu anda diş geçiremiyoruz her maç en iyi ihtimalle ortada geçiyor. İçeride Icardi'nin 2 gol attığı Beşiktaş maçındaki takımdan eser bile yok maalesef.Her derbi tek tek konuşulabilir ama 8jk maci gayet iyidik 99 dk 3 puanı hakeden bizdik hatta 10 kisi bile 2.golu kaçırdık,uzaktan harici sut sansi vermedik
Bugun sahada motive olan 5 6 oyuncu olsa yeterdi ama max 3 oyuncu vardi ,derbiler mental demek
Yok ya cok sert görünüyor ama sarida kalabilir. Tabanla girmiyor taban olsa direk finish. Vardakini biliyoruz zaten, o herif zaten 4 gözle bekliyordu böyle pozisyona. Baska macta olsa cagirmaz bile.Kırmızıydı bi de posyon
Allahtan vermedi de göztepede oynıycak
O pozisyon hariç hiçbir tehlikeli atak yok bir tek Abdülkerim'in ortası var o da kornere gitti2. yarı Icardi'nin kötü vurduğu Lemina'nın tamamladığı az farkla dışarı giden dışında kayda değer bir gol pozisyonumuz var mı? Arada izleyemediğim kısa aralıklar oldu da acaba bir şey kaçırdım mı diye merak ettim... Ya da unutmuş da olabilirim tabi...