⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

O maçta vasat sayılır ilk yarı iyi oynadık desek bile toplasan 3 pozisyonumuz yoktur. Bu takım ilk sezonki derbilerde rakibi süpürüyordu şu anda diş geçiremiyoruz her maç en iyi ihtimalle ortada geçiyor. İçeride Icardi'nin 2 gol attığı Beşiktaş maçındaki takımdan eser bile yok maalesef.
Sadece derbi degil baska maçlarda söyleyebiliriz lig veya avrupa
En temel sebebi mertensin yerini doldurmamak
Sezon sonu okan hoca once nando ve mertens yerini doldurmaliyiz dediğin sevinmiştim cunku bizim takımın en kilit adami ne osi ne icardi mertensti
Mertens tarzı 1 oyuncumuz olsa cok baska seyler konuşurduk işte bu yuzden teknik direktör asla transfere bulasmamali

Şu oyunla Göztepe'yi de yenemeyiz o kadar net söylüyorum.

Göztepe 2 tane atar yollar.

Okan Buruk: Icardi’ye daha çok top getirmeliyiz, getirmeliydik...
Aahahhaha ulan...
Evet getirmeliyiz de getirtecek hucum planını yapamayan, takımı buna çalıştırmayan sensin. Ne anlatıyon Buruk.. Yapamıyorsan bırak git. Ha ben cevapliyim evet yapamıyosun lütfen bırak artık. Bizde bıktık 300 - 400m euroluk takımın böyle leş oyun oynamasından

O pozisyon hariç hiçbir tehlikeli atak yok bir tek Abdülkerim'in ortası var o da kornere gitti

Evet, Yunus kafayla yetişemedi, arka direkte de Barış'tan önce rakip kornere gönderdi. Başka yok mu cidden ya? Sanki 1-2 tehlike oldu gibi hatırlıyorum ama çıkaramadım. Bir tane Yunus'un içeri çekip vurduğu vardı, net değil tabi... Rakibe çarpıp köşe bayrağına doğru yavaşça gidiyordu, Icardi koşmadı, birilerine el kol yapıyordu hatta, gitti Icardi'ye göre çok uzaktaki rakip aldı hatta sinir oldum... O geldi aklıma... Belki bir de o arka arkaya kornerler olan sekansta olmuştur gibi geldi ama emin de olamadım...

Evet, Yunus kafayla yetişemedi, arka direkte de Barış'tan önce rakip kornere gönderdi. Başka yok mu cidden ya? Sanki 1-2 tehlike oldu gibi hatırlıyorum ama çıkaramadım. Bir tane Yunus'un içeri çekip vurduğu vardı, net değil tabi... Rakibe çarpıp köşe bayrağına doğru yavaşça gidiyordu, Icardi koşmadı, birilerine el kol yapıyordu hatta, gitti Icardi'ye göre çok uzaktaki rakip aldı hatta sinir oldum... O geldi aklıma... Belki bir de o arka arkaya kornerler olan sekansta olmuştur gibi geldi ama emin de olamadım...
Son 2 senedir derbilerde hep böyleyiz toplasak 7-8 derbide 10 tane net pozisyonumuz yoktur.

Beşiktaş süper kupa maçından başlayan süreçte ciddi bir derbi düşüşü var.

Son 2 senedir derbilerde hep böyleyiz toplasak 7-8 derbide 10 tane net pozisyonumuz yoktur.

Beşiktaş süper kupa maçından başlayan süreçte ciddi bir derbi düşüşü var.

Bu sene öyle de, geçen sezon o kadar değildi sanki... Yani full hatırlıyorum diyemem derbileri ama aklımda geçen sezon derbilerde BJK maçları hariç iyiydik gibi kalmış...

O kadar çirkin bi lig halini aldı ki yemin ederim. Megafonlar serbest VAR da erkan enginler. Kaşar trabzon bi anda 6 ay önceki transferin yayagarasıni kopartır. Hükumet tff fbnin arkasını kollar. Bjkli ler rahmi koçun göt deliği olmuşlar yala yala ağızları keçelenmiş. Yemin ederim 3 ŞAMPİYONLUK tan daha değerli bu sene. Bu sene aşırı büyük kötülük var. 4 sene üst üste şampiyonluk gelmesin diye yırtınıyorlar.

Onuachu mükemmel topçu. Bu tip kule adamları çok iyi buluyorlar.
Bok gibi herif götünü kaldıramıyor 45 yaşıda falan muhtemelen.
Koşmaya mecali yok herifin kendi haline bırak topu ver topu ayağından kaçırır. 7 sene önce falan iyi herifti.
Samsundaki muadilmuadji ile kapışır son 2 senesi.

O koreografinin esprisi neydi

Bu arada yani bu hafta "GS puan kaybetsin" mesajları her türlü verildi. Zaten milli takım dönüşü ve sakatlıklardan dolayı zorlanacağımız belliydi, o yüzden hedef seçmişler...

1. Çoktan herkesin kabullenip sindirdiği Uğurcan transferi konusu durduk yere harlandı, konsantrasyonu bozulsun diye uğraşıldı. Aynı zamanda stat atmosferi de bu konu üzerinden coşturulmaya çalışıldı...
2. Icardi üzerinden GS havası bozulsun, zaten odaklanma zor olacakken hepten camia odaklanamasın diye uğraşıldı, ki bu aslında uzun vadeli bir plan, Osimhen dönene kadar ona az çok mecbur olduğumuzu biliyorlar.
3. Milli maç öncesi Uğurcan'a "bu maçta oyna da, sonra 1 ay ne yaparsan yap" gibi profesyonelliğe yakışmayacak laf edildi.
4. TFF yetkilileri FB organizasyonlarına katıldı ve FB trollerini falan ağırladı. Bu çok net mesajdır yani bu haftasonu için.
5. Erkan Engin denen gelmiş geçmiş dünyanın en tetikçi (bak uzak ara) insanı (hakemi bile değil) bu maça verildi.
6. 4dk uzatma ile de tescillendi nasıl bitsin istendiği...

Bu arada bu söylediklerim Cihan Aydın'dan bağımsız. Cihan Aydın bence hatalar yapsa da çok kötü niyetli görünmedi... Erkan Engin'in saçmalığına direnmesi takdire şayandı... Son 4dk mevzusu hariç tabi... Ona akıl sır erdirmek mümkün değil...

Ulan şerefsiz herifler. Şikeciler kupanızı çaldı, sizi sahanızda kaç kere döve döve yendi sahanızda bir de sopa çekti size. Hala akıllanmadınız. Her maçınızda içerde dışarda domala domala yeniliyorsunuz. Hala kuduruk köpek gibi derdiniz bizimle. Tüm şehir birleşmiş adamları şampiyon ilan etme peşindesiniz alçak namusssuzlar. Haysiyetsiz eşşek sürüsü.

Bunu anlatamiyorum kaç kere duydunuz icardi'nin adını 10 kişi oynuyoruz 10 bu kadar salak olunmaz bu kadar gerizekalilik olmaz şunu göremeyen ya köyü fenerlidir yada gerizekalidir kim icardi oynasın diyorsa Galatasaray'a ihanet ediyordur
Adam bi metre önüne düşen topa niye ayağıma atmadın diye trip atıp koşmuyo bi de 90 dk sahada kaldı valla yazık günah

ts katiline aşık olmuş bir güruh ne desek boş fenere domalmaya devam etsinler adam olmadıklarını burdan anlayabiliyoruz.

var neyin kafasını yaşadı bugün barış için çağırdığı pozisyon net art niyetli, hakem tuzağa düşmedi akıllılık etti.

bize dönersek bir futbol takımından 1-2 topçu fiziken hazır olmazsa ok ama 5-6 topçu hazır değilse bu hoca sorunudur. Toreyra nasıl bu kadar bitik olabiliyor? Lang bu maçta kaçına kaçına nasıl 70 dakika oynayabiliyor? Yunus niye hala bu kadar bitik? İlkay niye sakatlıktan sonra bitti? İcardi hala çökmüş vaziyette, Jakobs nasıl bu kadar kötüydü? bunları kime yazıcaz şimdi. Koca takımda bir Barış alper bir singo biraz oynadı. Göztepe'yi yenemezlerse mahvedecekler bizi Okan diye bağırırız o zaman.

Fener bunları essek edip 2 maçta da haksız yere kazandılar. Götleri bize kalktı laz kafasına soktuklarım. Bunların 2011 de başına gelen herşey müstehak.

Fener bunları essek edip 2 maçta da haksız yere kazandılar. Götleri bize kalktı laz kafasına soktuklarım. Bunların 2011 de başına gelen herşey müstehak.
Hep ne düşünürüm biliyor musum renkdaş. Bence bunlar da şikeye, teşviğe yeltendi ama beceremediler. O yüzen bursaspor 2011 şampiyonudur bence hep

Geri
Üst Alt