⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Orta saha perişan haldeydi. Üçü de 1 metre top süremiyor, ikili mücadeleye yeltenip adam bile geçemeyen tipler. En diri gibi duran Ilkay idi.
Osimhen de iyi dönmez ise bu iş bitti. Yönetim ve teknik heyet kına yakabilir

Torreira bitik durumda. Sara sakatlıktan yeni dönmüş. İlkay veteran.
Buna rağmen Nhaga’yı oyuna almıyor.
Ondan sonra halen bunu savunanlar oluyor.
Okan hocadan çok daha kötü hocalarımız oldu elbette ama gençlere karşı böyle artniyetlini hiç görmedim. Zaten bir kere bile altyapı maçını izlememiştir çünkü futbolculardan bile önce tesisleri terk ediyordur.

takım ısırmıyor torreria eski formundan çok uzak oraya singo'yu monte etmek bi çözüm fikri olabilir
Sevgili Furkan;Singo güçlü kuvvetli,cevval .Fakat denge ve anlık patlama sorunu var.Torreira gibi hamle oyuncusu olamaz ama ,Torreira'ya bu aralar ulaşılamıyor.Denenebilir aslında.
Torreira dan önce nhaga denenilse dahamı iyi olur ki orada.?

Saydığın adamlar takımın %70'i. Kalanlar da öyle çok kafaya takacak adam değiller. Güzel iş yaptı bu kadro ama artık ben tükendim diye bağırıyor, neşter vurulmazsa gelecek sezon Avrupa'da kısmen başarılı olur ama lige şubatta havlu atar.
Aysal abi şu 4. şampiyonluğu bir alalım da sonrası Allah kerim

Güya söyle böyle düşman olduğumuz takıma karşı sarı bile görmemis takım bu arada.Ilk dklarda da fikrimi yazacaktım ama millet laf ediyor sonra.Su maçlarda başlar başlamaz sert gireceksin rakibe gerekirse sırtı dönük adamı bile indireceksin ki rakip telaş olsun

Şeyh uçmaz müridleri uçurur. Kaç senedir şampiyon olurken bile taraftarın yarısından çoğu oynanan oyundan papatya falı gibi her hafta değişen performanslardan isyan ediyordu. Bütün ölüm kalım maçlarında ölmekten beter etti bu camianın genlerini bozdu bu sene hariç avrupa maçlarında özellikle deplasmanlarda ülkeye madara etti. Ver eline milyonlarca euroluk topçu oynatsın kaç sağbek geldi kaç solbek geldi ben sayısını unuttum. Zaniolo kötü gönder zaha kötü gönder frankowski kötü gönder angelinho kötü gönder. Orta saha takıntısını saymıyorum bile lemina ısrarı olmasa taraftarın geçen senede vericekti şampiyonluğu. Söylediğimin arkasındayom bugün kovalım banko şampiyonuz ama bu kafayla devam edersek tarihi bi come back izleriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sıkıntı puan kaybetmek değil. iyi oynarsın tüm maç 3 puan için pozisyona girersin atamazsın yapcak bi şey yok deriz ama bu futbol kabul edilemez maç boyu bu kadar durağan oynamak kabul edilemez. takımın şampiyonluğu istediğini sahada göremiyoruz malesef.

Kusura bakmayın bu kadar güçlü bir rakiple oynamak bizim suçumuz.

Bu takım set futbolu oynamayamaz zaten pas futbolu oynarken böyle slow motion gibi geliyor hareketsiz, tıngır mıngır paslar...

Trabzon macindada pinadan yedi çalımı gol oldu. Bek dediğin oraya goturmeyecek adamı. Defansı iyi dedik böyle basit çalım yenmez
O maça konsantre değildi kafası başka yerdeydi
O çalımı kimse yemez
Bu maçta iyi oynuyordu asist yaptı makine gibi gidip geliyordu ne gerek var can kelese yanasiyorsun sonra belini çevirene kadar adama gecildi

Geri
Üst Alt