⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Doymuş oyuncu istemiyoruz. Sahaya girdiğinde kendini parçalayacak adam gerek, Kazımcan bile sınırlı yeteneğiyle sonradan girdiğinde iş yapıyordu.

İtiraz, isyan etmeyen oyuncu istemiyoruz. Hakemler ve rakip her zaman en rahat maçlarını bize karşı çıkarıyor. Ne rakibi ısıran var, ne itiraz eden var hakeme. Oyuncumuz dayak yese diğerlerinin umurunda olmaz.

Artık bir oyun planı olan, bireysel performanslardan medet ummayan bir teknik heyet istiyoruz. Osimhen varsa iyi, yoksa rezalet oyun kabul edilebilir değil.

Doymuş oyuncu istemiyoruz. Sahaya girdiğinde kendini parçalayacak adam gerek, Kazımcan bile sınırlı yeteneğiyle sonradan girdiğinde iş yapıyordu.

İtiraz, isyan etmeyen oyuncu istemiyoruz. Hakemler ve rakip her zaman en rahat maçlarını bize karşı çıkarıyor. Ne rakibi ısıran var, ne itiraz eden var hakeme. Oyuncumuz dayak yese diğerlerinin umurunda olmaz.

Artık bir oyun planı olan, bireysel performanslardan medet ummayan bir teknik heyet istiyoruz. Osimhen varsa iyi, yoksa rezalet oyun kabul edilebilir değil.
Çocuğun da hakkına girdik Kazımcan ne güzel mucadale ediyordu gittik yolladık garibani

Çocuğun da hakkına girdik Kazımcan ne güzel mucadale ediyordu gittik yolladık garibani
Şöyle tıkanan maçlarda girip enerji katıyordu, isyan ediyordu en azından. Kendini göstermek istiyordu, böyle bolca adam lazım. 30 yaşında 6-7 milyonluk kontrat almış, sürekli kupa kazanmış adamları motive edemiyorsun artık.

Şöyle tıkanan maçlarda girip enerji katıyordu, isyan ediyordu en azından. Kendini göstermek istiyordu, böyle bolca adam lazım. 30 yaşında 6-7 milyonluk kontrat almış, sürekli kupa kazanmış adamları motive edemiyorsun artık.
Günay
Sanchez
Apo
Jacops(gamsız)
İlkay ununu elemis elegini asmış
Torreira
Lemina
Yunus
Sane (gamsız)
İcardi emekli olmuş

Bu kadar kafa adamı konsantre etmek zor illa içlerinden biri alırız ya hallederiz ya çekiyordur

tribünlere gelenler gs li olamaz en ufak tepki vermiyorlar
Biletler çok pahalı, bağıracak taraftar alamıyor biletleri alanların yarısı gurbetçi yarısıda çok zengin, tiktokçu, fenomen tipler, bunlarda telefon elinde çekim yapıyorlar başka birşey yok. Ayrıca kadın ve çocuk taraftar sayısıda çok arttı onlarda bağırmıyor sonuç bu oluyor. En azından kale arkalarına gerçek bağıran baskı yapan taraftar alınmalı, benim bacanak karaborsa yapıyor yıllardır, giden taraftar profili bu şekilde iyi biliyorum.

Günay
Sanchez
Apo
Jacops(gamsız)
İlkay ununu elemis elegini asmış
Torreira
Lemina
Yunus
Sane (gamsız)
İcardi emekli olmuş

Bu kadar kafa adamı konsantre etmek zor illa içlerinden biri alırız ya hallederiz ya çekiyordur
Saydığın adamlar takımın %70'i. Kalanlar da öyle çok kafaya takacak adam değiller. Güzel iş yaptı bu kadro ama artık ben tükendim diye bağırıyor, neşter vurulmazsa gelecek sezon Avrupa'da kısmen başarılı olur ama lige şubatta havlu atar.

hala aklim almiyor arkadas
ilk yari domine ettik (cok net pozisyona girmesek de)
ama ikinci yari resmen döküldük lan
sanki karsimizda Man City vardi bu ne la

En büyük sıkıntımız bu. Takım hiçbir şekilde reaksiyon vermiyor ya da vermeye çalışmıyor. Sadece fizik ve oyun olarak değil, mental olarak da çok sıkıntılıyız.
Orta saha perişan haldeydi. Üçü de 1 metre top süremiyor, ikili mücadeleye yeltenip adam bile geçemeyen tipler. En diri gibi duran Ilkay idi.
Osimhen de iyi dönmez ise bu iş bitti. Yönetim ve teknik heyet kına yakabilir

Devre arası eksiklerimiz belli iken okan hoca inanılmaz gevşek takılıp, boey, aspirilla, nhaga gibi yalandan hamleler yaptı. Lang ilk geldiğinde tabanca gibiydi, 1 ay sonra o da iflas etti. Rakip zaten sayıca fazla ve iyi olan orta sahaya gendouzi ve kante çekti. Forvette saçmaladılar ama adamlarda talisca gibi ligin bugu adam var, forvette her türlü iş yapıyor. Bir yaratıcı orta saha, bertuğ ayarında bir yedek forvet kiralasak güle oynaya şampiyonduk. Şampiyonluğu kaybedersek tek sebep devre arası transferidir. Takıma taze kan sokamadık, maç sayısından dolayı takım yıprandı yoruldu. Tff ve hakemler yüzünden mental olarakta düştük. Dursun devre arası para harcamadıysa o da def olup gidecek.

Uzun yıllardır şampiyonluğa giden Galatasaray'ın son 5-6 haftada bu tarz bir puan kaybı yaptığınız hatırlamıyorum. Fenerbahçe tipi bir puan kaybı oldu. Coşku, istek ve arzu yerine panik, telaş ve vurdumduymazlık hakimdi.
Bu takıma güveniyorum ama sezonun geri kalanı için artık inanmıyorum. Fener'i bu sezon hiç yenemedik, yenemeden şampiyon olacağımıza olmayalım daha iyi. Buyrun hodri meydan yenin Fener'i olun şampiyon!

Fikstür ve puantaj açısından hala büyük avantajımız var zira atbaşı giden bir yarışta son haftalarda oynayan iki takımın maçını deplasman takımının kazanması oldukça güç imkansız mı hayır ama o maç bizim elimizde üstüne şimdilik 2 puanlık fark var. Her şampiyonluk son haftalara 6-7 puan avantaj ile girme ile gelmiyor, gelmeyecek ama buradaki asıl sorun takımın nankörlüğü evet oyuncularımızın büyük bir çoğunluğu bu maddi ve manevi imkanlara rağmen nankörlük yapıyor. Bu da Fenerbahçe maçına kadar yazdığım son yazı, utanmanız yoksa verin buradan şampiyonluğu!

Uzun yıllardır şampiyonluğa giden Galatasaray'ın son 5-6 haftada bu tarz bir puan kaybı yaptığınız hatırlamıyorum. Fenerbahçe tipi bir puan kaybı oldu. Coşku, istek ve arzu yerine panik, telaş ve vurdumduymazlık hakimdi.
Bu takıma güveniyorum ama sezonun geri kalanı için artık inanmıyorum. Fener'i bu sezon hiç yenemedik, yenemeden şampiyon olacağımıza olmayalım daha iyi. Buyrun hodri meydan yenin Fener'i olun şampiyon!

Fikstür ve puantaj açısından hala büyük avantajımız var zira atbaşı giden bir yarışta son haftalarda oynayan iki takımın maçını deplasman takımının kazanması oldukça güç imkansız mı hayır ama o maç bizim elimizde üstüne şimdilik 2 puanlık fark var. Her şampiyonluk son haftalara 6-7 puan avantaj ile girme ile gelmiyor, gelmeyecek ama buradaki asıl sorun takımın nankörlüğü evet oyuncularımızın büyük bir çoğunluğu bu maddi ve manevi imkanlara rağmen nankörlük yapıyor. Bu da Fenerbahçe maçına kadar yazdığım son yazı, utanmanız yoksa verin buradan şampiyonluğu!
Bence burada bu sezon özelinde esas sıkıntı hocanın, takımdaki doymuş oyunculari yada fiziken kasmayan oyunculari anlayamamış olması, cunku bu tarz oyuncularda ısrar etsekte olmuyor ,illaki mental olarak fizik olarak hazır oyuncular var ama hoca bildiğim oyuncularla gideyim diyor ve cuvalliyor
Sadece bu dediğimi yonetebilse dun kazanırdık
Onun disinda oyuncu değişikliği ve sahayı okuyamama olaylarına girmiyorum artık
Fenerde bence mental olarak çok kırılgan durumda ama bizim yaptığımız aptalliklar sayesinde acabayi hep canlı tutuyoruz

Geri
Üst Alt