Fazlı Yakın
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2011
- 1.694
- 428
- 1.493
Bu sezon en çok üzüldüğüm puan kaybı olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çocuğun da hakkına girdik Kazımcan ne güzel mucadale ediyordu gittik yolladık garibaniDoymuş oyuncu istemiyoruz. Sahaya girdiğinde kendini parçalayacak adam gerek, Kazımcan bile sınırlı yeteneğiyle sonradan girdiğinde iş yapıyordu.
İtiraz, isyan etmeyen oyuncu istemiyoruz. Hakemler ve rakip her zaman en rahat maçlarını bize karşı çıkarıyor. Ne rakibi ısıran var, ne itiraz eden var hakeme. Oyuncumuz dayak yese diğerlerinin umurunda olmaz.
Artık bir oyun planı olan, bireysel performanslardan medet ummayan bir teknik heyet istiyoruz. Osimhen varsa iyi, yoksa rezalet oyun kabul edilebilir değil.
Şöyle tıkanan maçlarda girip enerji katıyordu, isyan ediyordu en azından. Kendini göstermek istiyordu, böyle bolca adam lazım. 30 yaşında 6-7 milyonluk kontrat almış, sürekli kupa kazanmış adamları motive edemiyorsun artık.Çocuğun da hakkına girdik Kazımcan ne güzel mucadale ediyordu gittik yolladık garibani
GünayŞöyle tıkanan maçlarda girip enerji katıyordu, isyan ediyordu en azından. Kendini göstermek istiyordu, böyle bolca adam lazım. 30 yaşında 6-7 milyonluk kontrat almış, sürekli kupa kazanmış adamları motive edemiyorsun artık.
Biletler çok pahalı, bağıracak taraftar alamıyor biletleri alanların yarısı gurbetçi yarısıda çok zengin, tiktokçu, fenomen tipler, bunlarda telefon elinde çekim yapıyorlar başka birşey yok. Ayrıca kadın ve çocuk taraftar sayısıda çok arttı onlarda bağırmıyor sonuç bu oluyor. En azından kale arkalarına gerçek bağıran baskı yapan taraftar alınmalı, benim bacanak karaborsa yapıyor yıllardır, giden taraftar profili bu şekilde iyi biliyorum.tribünlere gelenler gs li olamaz en ufak tepki vermiyorlar
Saydığın adamlar takımın %70'i. Kalanlar da öyle çok kafaya takacak adam değiller. Güzel iş yaptı bu kadro ama artık ben tükendim diye bağırıyor, neşter vurulmazsa gelecek sezon Avrupa'da kısmen başarılı olur ama lige şubatta havlu atar.Günay
Sanchez
Apo
Jacops(gamsız)
İlkay ununu elemis elegini asmış
Torreira
Lemina
Yunus
Sane (gamsız)
İcardi emekli olmuş
Bu kadar kafa adamı konsantre etmek zor illa içlerinden biri alırız ya hallederiz ya çekiyordur
Her 2. Yarı boyle zaten. Takım tamamen duruyor. Bunu bildiğini gordugunu bile sanmiyorumikinci yari da ki oyun neydi oyle ya , hic mi hirs yapmadiniz hic mi gurur meselesi yapmadiniz ya
keske ilk yari 0-0 bitseydi , herhalde Okan devre arasi sakin olun filan dedihala aklim almiyor arkadas
ilk yari domine ettik (cok net pozisyona girmesek de)
ama ikinci yari resmen döküldük lan
sanki karsimizda Man City vardi bu ne la
Orta saha perişan haldeydi. Üçü de 1 metre top süremiyor, ikili mücadeleye yeltenip adam bile geçemeyen tipler. En diri gibi duran Ilkay idi.En büyük sıkıntımız bu. Takım hiçbir şekilde reaksiyon vermiyor ya da vermeye çalışmıyor. Sadece fizik ve oyun olarak değil, mental olarak da çok sıkıntılıyız.
Şaşırılacak ne var. Galatasaray’ın her maçını izliyorsan 2.yarı sahaya bıraktığını bilmen lazım zatenhala aklim almiyor arkadas
ilk yari domine ettik (cok net pozisyona girmesek de)
ama ikinci yari resmen döküldük lan
sanki karsimizda Man City vardi bu ne la
Bence burada bu sezon özelinde esas sıkıntı hocanın, takımdaki doymuş oyunculari yada fiziken kasmayan oyunculari anlayamamış olması, cunku bu tarz oyuncularda ısrar etsekte olmuyor ,illaki mental olarak fizik olarak hazır oyuncular var ama hoca bildiğim oyuncularla gideyim diyor ve cuvalliyorUzun yıllardır şampiyonluğa giden Galatasaray'ın son 5-6 haftada bu tarz bir puan kaybı yaptığınız hatırlamıyorum. Fenerbahçe tipi bir puan kaybı oldu. Coşku, istek ve arzu yerine panik, telaş ve vurdumduymazlık hakimdi.
Bu takıma güveniyorum ama sezonun geri kalanı için artık inanmıyorum. Fener'i bu sezon hiç yenemedik, yenemeden şampiyon olacağımıza olmayalım daha iyi. Buyrun hodri meydan yenin Fener'i olun şampiyon!
Fikstür ve puantaj açısından hala büyük avantajımız var zira atbaşı giden bir yarışta son haftalarda oynayan iki takımın maçını deplasman takımının kazanması oldukça güç imkansız mı hayır ama o maç bizim elimizde üstüne şimdilik 2 puanlık fark var. Her şampiyonluk son haftalara 6-7 puan avantaj ile girme ile gelmiyor, gelmeyecek ama buradaki asıl sorun takımın nankörlüğü evet oyuncularımızın büyük bir çoğunluğu bu maddi ve manevi imkanlara rağmen nankörlük yapıyor. Bu da Fenerbahçe maçına kadar yazdığım son yazı, utanmanız yoksa verin buradan şampiyonluğu!