⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Bu sezonki oyuncu grubu bu işin sonunu getiririz hissini hiç vermiyor. Ben yavaştan ümidi kesmeye başladım.

Benim umudum kalmadı maalesef. Bir Konate yüzünden bütün sezonun emeği çöp oldu.

Bu akşam izlediğim takım buradan 3. olmayı başarır.

Bu sezonki oyuncu grubu bu işin sonunu getiririz hissini hiç vermiyor. Ben yavaştan ümidi kesmeye başladım.
Muslera ve Mertens gibi bayrak adamları kaybettik. Bunların yerini ararız mutlaka diyordum ama bu kadarını da beklemiyordum açıkçası. Osimhen var en azından ama o da sahada olmayınca böyle ruhsuz bir oyuncu grubu çıktı ortaya.

Üstüne bir de takım kaptanı Icardi beyin kulüp hiç bir şekilde umrunda olmama sorunu eklenince iyice sıvadık. Osimhen'in olmadığı anlarda ortaya çıkıp ben varım diyememesi hatta demek için hiç bir istek hiç bir gayret dahi göstermemesi çok büyük bir hayal kırıklığı. Icardi ile bağları tamamen kopardı taraftarın büyük bir bölümü. Ben de kendisini gördükçe sinirleniyorum mesela.

Benim umudum kalmadı maalesef. Bir Konate yüzünden bütün sezonun emeği çöp oldu.

Bu akşam izlediğim takım buradan 3. olmayı başarır.

Takımın tek planı Osimhen olmamalı millet forvetsiz oynayarak buralara geldi.
şikeciler 90 ıncı dkya girdiğinde 1-0 geride bile olsalar komple takım olarak saldırıp maçı çevirmeye çalışıyorlar genelde de çevirdiler dün 1-1 iken 0 reaksiyon gösterdi takım bitse de gitsek modundaydı bunun şuçlusu varlık gösteremeyen hocadır

Oldu bitti rezil bir oyunla puan kaybını hak ettik. Osimhen e de bağlanamaz tek başına. Herkes aklını başına alırsa kalan tüm maçları alırız Allah'ın izniyle. Konsantrasyon hedef 26.

Yunus formssuz
İcardi ruhen gitmiş
Torreira ruhen gitmiş
Sallai ruhen gitmiş
Sanchez doymuş
Singo sakar
Jakobs formu düştü
Eren formu düştü
Boey formu yok

Bardakçı DK kupası sonrası kontakt kapattı
Uğurcan DK kupası sonrası kontak kapattı
Lemina Juventus maçı sonrası kontakt kapattı

Biz öne gectigimiz maçlarda niye kontra yapamıyoruz biri banaa anlatsin

Biz öne gectigimiz maçlarda niye kontra yapamıyoruz biri banaa anlatsin
Aslında mesele öne geçtiğimiz maçta kontrayı beklemek basıp 2 yi, 3 ü bulmamız gerekiyor. Liverpoolla Madridle oynarsan kontra aramanın mantığı olur ama Kocaeline de kontra kovalamazsın basar söke söke alırsın.

Şampiyonlar liginde juventusu, liverpoolu yendiğimiz gibi feneri de yeneriz.
Fener onlardan iyi değil
Hakemler de pok yer öyle oynarsan

Ve şampiyon oluruz

O şekilde oynayacağız ve iş bitecek

Bu gerekiyorsa bunu yapacağız
Insallah bu postunu screensht alip yuvarlakla isaretleyip post ettigin mutlu gunleri goruruz ustadim.

1-0 öne geçsek diken üstü
2-0 öne geçsek diken üstü
3-0 öne geçsek diken üstü

her senaryoda aynı şey. ben bu maçı nolursa olsun kazanırım hissiyatını hiçbir şekilde geçiremiyorlar bize çünkü hiçbiri inanmıyor.

bir nisan-mayıs ayında bu kadar rezalet Galatasaray görmedik, bir daha görmeyiz büyük ihtimalle.

4 puan öndeyken kafası başka yerde olan, isteksiz topçu kim varsa sezon sonu derhal şutlanmalı.

Geri
Üst Alt