⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Çok çok kritik 2 puan gitti, puan kaybı lüksü kalmadı. Helal olsun.

Yinede lemina neden oynamadi bastan. Birde sara senden olmaz. O pozisyonda okadar ciliz sutmu olur. Ayagin ucuyla daha sert sut atarim.

Fener’i yenmesek bile şampiyonuz.
Beraberlik yeter bize.
Ancak Fener maçını rahat kazanırız.

O sene bu seneymiş demek vay arkadaş 15 yıl sonra bize bunu da göstereceksiniz

Neyse sezon sonu kadroya yapılanma en başta hoca değişikliği, lafla peynir gemisi yürümez şu yönetim de tarih olmalı

Top tutman gerek gidip takımın en sakar adamı singoyu boey yerine alıyorsun ne diye alıyorsun be adam.

Yunusun kaleye yetiştiremediği yerden sadece asensio ve talisca nın en az 10 golü vardır bu sene.

Şimdi niye bas bas Hakan Ç veya Bruno F. istiyoruz anladınız mı.

Bize gelen şut özürlüsü oluyor mk

Taraftar takımı daha tribünü çağırıyor, bir de üstüne tebrik edin rezillik, ulan sizin daha protestonuzu göstermeniz bu herifleri utandırmanız lazım, bu taraftar ne zaman peydah oldu kim bunlar

Rakip takım kalecisi puanı aldı. Bu daha çok çıldırtıyor.

Fener bidaki hafta zaten garanti 3 puan alacak Rizeye karşı, sonra biz gençler’le berabere kalıp, puanları eşitleriz. Sonra fenere karşı evde beraberliğe oynayıp son dk uyduruk penaltıyla yeniliriz. Okan feneri şampiyon yapacak.

Hep diyorum bu takımı izlerken eziyet cekiyorum. Sinir stres sahibi oluyorum. Bukadar yavaş oynayan pas özürlü takım olamaz. Rakibide bukadar rahat pas yaptıran takım olamaz. Skorlara bakacaksan gidip radyodan dinleyeyim maçları. Futbol göz zevkidir abicim. Kıçı kirik kocaeli'ye böyle rezil top oynannaz

daha fb ile oynayacağız ve daha samsun deplasmanı var. bu oyun ile ikisinde de galibiyet çok ama çok zor. fener umarım bir maçı daha armağan eder rakibine yoksa şampiyonluk işi bitti.
Samsun avrupada oynadigi icin bitik. Birsey olmaz ama bu oyunla zirtolari yenemeyiz. Hicbirsey oynamiyoruz cünkü.

utandık valla ben sıkıldım artık. İlkayla toreyra geberik halde koşamıyorlar bu gidiyor lang singo filan alıyor zerre anlamıyor değişiklik işinden ya futboldan anlamıyor yedirdi golü sonra değişti

Şu takımı yılmaz Vural'a ver daha iyi top oynatır

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt