⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Fener macina 1 puan geride cikarsak sampiyonluk icin sansimiz daha fazla. Diger turlu korkak oynayacaz sonuc bundan farkli olmayacak. Galibiyetin lazim oldugu senaryoda cikmak lazim

Yinede lemina neden oynamadi bastan. Birde sara senden olmaz. O pozisyonda okadar ciliz sutmu olur. Ayagin ucuyla daha sert sut atarim.

6 pastan onlarca golü yedi bu kaçıncı sayamadım, o an maçın kırılma anı demiştim yine batırdı nasıl Brezilyalı bu anlamıyorum 6 pastan gol mü kaçar yahu ?

Trabzonspor'u da tekrardan potaya soktu bizimkiler. Bu saatten sonra şampiyon olacağına inanan var mı cidden? Şampiyonluğa 4 maç kalmış, şampiyon olacak takım kendi evinde şöyle top oynamaz, kimse kusura bakmasın.

Dün puan kaybetmediler mi bu kafasına soktuklarım. Aklı sıra toreria bitmiş gelin bizim oulai'yi alın 30 milyona diye reklam yapıyorlar. Şu salakları aptalca sevindiriyoz

Son düzenleme:
Hadi çık şimdi okan konuş, kocaeli başkanı ite cevap ver bakalım

fasfasfasfas.webp

ben bu körfez adilerine niye puan verip sevindirdim şimdi kim hesap verecek

Değişiklikler ile kontrolümüzdeki maçı verdik.
Singo>Boey değişikliği ile defans dengesi bozuldu.
Sallai>Lang değişikliği ile sol kanadımız felç oldu.
Yunus>Torera değişikliği ile orta saha kayboldu.
İcardi>Sara değişikliği ile de 1 puana şükür dedik.
NOT:Yediğimiz golde stoper en azından yanındaki ofsayt olan adama değse pozisyon ofsayt olacaktı. Onu bile akıl edemedik!

Ben bu sezonun kadrosu kadar large takılan, hiçbir şeyi kafaya takmayan bir kadro hatırlamıyorum.

Rakip takımın oyuncusu taraftarı hatta başkanı sana ana avrat sövüyor.

Oyuncu bunu kafaya takar ya. Futbolcu dediğin bunu kafaya takar.

Şu maçı alamayan futbolcunun bu takımda yeri yoktur kimse kimse kimse kusura bakmasın. Belki öfkeliyim o yüzden böyle diyorum ama bu bir gerçek.

Kör gözün gördüğünü sahanın kenarındaki herif görmüyor.. Ulan Sallai dediğin adam düz dümdüz, yetenekleri kısıtlı bir adam.. Sol kanatta oynatacak oyuncu mu kalmadı bu yetenek fakirinden başka..

Daha öncede denedin, olmadı.. Yine olmadı.. Çıkıp ders alacaz falan deme, ders almayı da bilmiyorsun..

Geri
Üst Alt