⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Fazla motivasyon da bu tip maçlarda ters teper. Safinin köpeği bunu kullanmaya çalışıyor sakince topumuzu oynayı 3 puanı alalım yeterli

Çok yerli oyuncu olsaydı ters teper derdim de zaten yabancı çoğunluktayız. Onları biraz kamçılasın yeter. Bu daha çok taraftar atmosferi için bir söylem zaten.

Hazır herkes buradayken birşey soracağım. Yıllar önce bir uygulama kullanmıştım. Gol bildirimlerini ayarlayabiliyordun. Takip ettiğin takım gol atınca, yada rakip gol atınca diye seçenek vardı. Hangi uygulamaydı hatırlayamıyorum. Şuan Fotmob kullanıyorum, bunda öyle bir özellik yok.

Sadece rakip gol atınca gol bildirimi seçeneği olan bildiğiniz bir Android uygulaması var mı?

Hazır herkes buradayken birşey soracağım. Yıllar önce bir uygulama kullanmıştım. Gol bildirimlerini ayarlayabiliyordun. Takip ettiğin takım gol atınca, yada rakip gol atınca diye seçenek vardı. Hangi uygulamaydı hatırlayamıyorum. Şuan Fotmob kullanıyorum, bunda öyle bir özellik yok.

Sadece rakip gol atınca gol bildirimi seçeneği olan bildiğiniz bir Android uygulaması var mı?
icardici olmasan söylerdim

Kocaeli ve Gençleri yenersek şampiyonuz bu kadar basit zaten bu iki takımda köpek takım biri safi'nin köpeği diğeri de sırf Galatasaray maçına getirilen Volkan var. Arena da 4 puan önde çıkmak hem rakibi psikolojik olarak bitirir bizim takıma da rahatlık sağlar
derbiye 4 puan önde girersek o maçtan alabileceğimiz en iyi skor beraberlik olacak. hiç şaşmaz. ya saçma sapan 1-0 yenilir ya bomboş bir maç sonucu beraberlik çıkartırız . ha işimize gelir ama tatmin etmez kimseyi. allah korusun tabi ama derbiye 3 puan geride girsek %100 kazanırız diyebilirim :D değişik bir takımız.

derbiye 4 puan önde girersek o maçtan alabileceğimiz en iyi skor beraberlik olacak. hiç şaşmaz. ya saçma sapan 1-0 yenilir ya bomboş bir maç sonucu beraberlik çıkartırız . ha işimize gelir ama tatmin etmez kimseyi. allah korusun tabi ama derbiye 3 puan geride girsek %100 kazanırız diyebilirim :D değişik bir takımız.
Bu sefer koyacağız

Gereğinden cok medyatize edildi bu mac. Eger kocaeli bir gol mol atarsa kirmizilar kaoslar dolu bir mac olur

serdar dursun , kaleci serhat , tayfur ,haidara falan bok bok adamlar motive olsa ne olur olmasa ne olur yani şunlara yenerseniz kişi başı 50m dolar desen yada maçı kazanamazsanız ailenizi kaçıracaklar falan diye motive etsen bile ne olurki yani güç dengesi diye bir şey var şu adamlar %250 oynasa sen sadece %50 oynasan bile yenersin.Şu maçta kayıp , kötü oyun falan direkt bizim mallığımız olur başkasına anlam yüklemek yada onlar üzerinden maç yorumlamanın manası yok.9 kişi çıksan bile bu maça yine alman lazım yani derbi değil bir şey değil boktan bir tr ligi takımı

Geri
Üst Alt