- 20 Haziran 2011
- 60.797
- 69.078
- 4.758
Fenere fark atacagımıza bunlara atalım daha makbule geçer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AbartmayalımFenere fark atacagımıza bunlara atalım daha makbule geçer
Hocam ben bu sezonu seviyorum hikayesi guzeldi özellikle avrupadaAllah'ım 3/3 yapıp şu lanet sezona noktayı koyalım çok yorulduk düzenbazlarla savaşmaktan
Hayır dostum antep'i yenemedik ve city deplasmanında etkisiz kaldık bok gibi bi sezonduHocam ben bu sezonu seviyorum hikayesi guzeldi özellikle avrupada
şunu bir türlü sindiremiyorumHayır dostum antep'i yenemedik ve city deplasmanında etkisiz kaldık bok gibi bi sezondu
Konya deplasmani yenilgisini unutmuşsunHayır dostum antep'i yenemedik ve city deplasmanında etkisiz kaldık bok gibi bi sezondu
Sofascore muHazır herkes buradayken birşey soracağım. Yıllar önce bir uygulama kullanmıştım. Gol bildirimlerini ayarlayabiliyordun. Takip ettiğin takım gol atınca, yada rakip gol atınca diye seçenek vardı. Hangi uygulamaydı hatırlayamıyorum. Şuan Fotmob kullanıyorum, bunda öyle bir özellik yok.
Sadece rakip gol atınca gol bildirimi seçeneği olan bildiğiniz bir Android uygulaması var mı?