Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 4.050
- 1.124
- 2.223
moral olarak cöktum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla sanırım haklısın. Maçı izlerken biraderle diyoruz ki, abi bişey var takımda. Ne olduğunun adını koyamıyoruz ama bişey var belli. Kimse olması gerektiği gibi değil. Bi umursamazlık, sanki galibiyet kesinmiş de son dakikalar oynanıyormuş havası.O açıklamalara taraftardan öte oyuncuları motive etmeye çalıştı çaresizce. Ama kimse takmıyor hocayı, kimsenin umurunda değil. Hakeme itiraz eden, rakibe temas eden, isyan eden bir Allahın kulu yok. Bu takımın miadı dolmuş. Teknik heyetle birlikte ciddi bir revizyon şart.
Polyana olmaya gerek yok bu sene iyi oynadığımız maç sayısı toplasan 40 maçta 10 filandır.3 senede ilk defa mental olarak bittim bu arada hani 3-3lük istanbulspor maçı görmüş fbliler durumundayım artık Osi'nin dönmesiyle bile ben düşünmüyorum şampiyon olacağımızı tüm ümidim kırıldı valla perişan hale geldim
Valla yinede fener şampiyon olmasin. Okan buruk şampiyon olsakta gitmeli ama gitmeyecek ne yazikkiFb olsun abi şampiyon. Vallahi bıktım usandım, böyle amatörlerle yönetilip bu kadar şampiyonluk aldık gene de 1 adım öte gidemedik, hiçbir şeyi doğru düzgün yapamadılar, 2 gram top oynamaktan aciz bir hoca, kulübü şamar oğlanına çeviren başkan ve avaneleri... Şampiyon olup durduk da her sene daha geriye gittik, hakikaten nefret ettim bunlardan. O kadar külhanbeyi takılıp 3 kuruşluk Anadolu takımına evinde ezildiler resmen rezil kepaze herifler.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzon macindada pinadan yedi çalımı gol oldu. Bek dediğin oraya goturmeyecek adamı. Defansı iyi dedik böyle basit çalım yenmezJacobsa da yazıklar olsun can kelese geçildi şu halımle o adamdan çalım yemem iki adım geri atsa girmese beklese adam geriye dönecek
Normal 1-0 yenseydikde olurdu.yazıklar olsun ya bize böyle davranan bir ekibe evimizde 6-7 atmalıydık......