⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

O açıklamalara taraftardan öte oyuncuları motive etmeye çalıştı çaresizce. Ama kimse takmıyor hocayı, kimsenin umurunda değil. Hakeme itiraz eden, rakibe temas eden, isyan eden bir Allahın kulu yok. Bu takımın miadı dolmuş. Teknik heyetle birlikte ciddi bir revizyon şart.
Valla sanırım haklısın. Maçı izlerken biraderle diyoruz ki, abi bişey var takımda. Ne olduğunun adını koyamıyoruz ama bişey var belli. Kimse olması gerektiği gibi değil. Bi umursamazlık, sanki galibiyet kesinmiş de son dakikalar oynanıyormuş havası.
Oyuncular mi baltalıyor, Icardi mi ikilik çıkarıyor nedir valla ben anlamadım en güvendiğimiz asla yapmaz denilen Torrik bile umursamıyor maçı.

3 senede ilk defa mental olarak bittim bu arada hani 3-3lük istanbulspor maçı görmüş fbliler durumundayım artık Osi'nin dönmesiyle bile ben düşünmüyorum şampiyon olacağımızı tüm ümidim kırıldı valla perişan hale geldim

3 senede ilk defa mental olarak bittim bu arada hani 3-3lük istanbulspor maçı görmüş fbliler durumundayım artık Osi'nin dönmesiyle bile ben düşünmüyorum şampiyon olacağımızı tüm ümidim kırıldı valla perişan hale geldim
Polyana olmaya gerek yok bu sene iyi oynadığımız maç sayısı toplasan 40 maçta 10 filandır.

Osimhensiz olanlarda 1 tane bile iyi yok

Mental olarak hepimiz çöküyoruz.

Mehter takımı gibi yavaş oynuyoruz takım hücum hattı kağnı gibi Sane alıp içeri çekiyor sallai yok zaten sara altı pastan geri pasi veriyor

İlkay dede gibi Icardi Lemina bitik
Boey Baria Singo Davinson haricinde tüm topçular bitik

Fb olsun abi şampiyon. Vallahi bıktım usandım, böyle amatörlerle yönetilip bu kadar şampiyonluk aldık gene de 1 adım öte gidemedik, hiçbir şeyi doğru düzgün yapamadılar, 2 gram top oynamaktan aciz bir hoca, kulübü şamar oğlanına çeviren başkan ve avaneleri... Şampiyon olup durduk da her sene daha geriye gittik, hakikaten nefret ettim bunlardan. O kadar külhanbeyi takılıp 3 kuruşluk Anadolu takımına evinde ezildiler resmen rezil kepaze herifler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla yinede fener şampiyon olmasin. Okan buruk şampiyon olsakta gitmeli ama gitmeyecek ne yazikki

Benim anlamadığım birsey var ya sen sacha boeyu neden cıkarttın tek öerak ettiğim bu ya neden anasını satayım.

SM-A266B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jacobsa da yazıklar olsun can kelese geçildi şu halımle o adamdan çalım yemem iki adım geri atsa girmese beklese adam geriye dönecek
Trabzon macindada pinadan yedi çalımı gol oldu. Bek dediğin oraya goturmeyecek adamı. Defansı iyi dedik böyle basit çalım yenmez

Şampiyonlar liginde juventusu, liverpoolu yendiğimiz gibi feneri de yeneriz.
Fener onlardan iyi değil
Hakemler de pok yer öyle oynarsan

Ve şampiyon oluruz

O şekilde oynayacağız ve iş bitecek

Bu gerekiyorsa bunu yapacağız

Geri
Üst Alt