Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük rezillik ya.Adam haklı pozisyonumuz yok.
Hem meydan oku hem de rezil ol.
Dersin ki top kaleye girmedi maç boyu rakip kaleye bile gidemedik ki daha büyük skandal.Büyük rezillik ya.
Madem çıkıp racon kesiyorsun, o zaman da gereğini yapacaksın. Elin götü boklu heriflerine malzeme verdik durduk yere.
Ah Okan ah.
Bir de hiç bir konu yokken durduk yere konuştu ya şaka gibiBüyük rezillik ya.
Madem çıkıp racon kesiyorsun, o zaman da gereğini yapacaksın. Elin götü boklu heriflerine malzeme verdik durduk yere.
Ah Okan ah.
Büyük rezillik ya.
Ah Okan ah.
tek kelime açıklaması yok bu olayın. 89da yesen eyv dicem ama tam da dediğin gibi 25 dk vardı. Bir şekilde ablukaya alman lazım. Gram istek azim inanç hiç birinde yoktu.Herseyi geçtim son 20 dakikadaki kepazelik neydi yav..71 de golü yedin uzatmayla beraber 25 dakika var rakip kaleye 80.dakikalarda falan gidebildiğik..Ulan berbat durumdaki bjk icerde beraberliğe yakalansa 85 te falan oyun tek kaleye döner fb yi falan geçtim.. Ayıp yemin ediyorum..
Dua edelim Osimhen sağlam donsun tek ümit o yoksa geçmiş olsun..
Alakası yok. İkinci yarı başladı, adamların ayağından topu alamadık bir türlü. Yarı sahayı geçemedik, ileri vurduğumuz top duvara çarpmış gibi geri geldi.Bikerenmi ne tehlikeli geldiler kaleye oda gol oldu. Nasil savunmamiz varsa.
Tehlikeli bikere geldiler kaleye ne anlatiyon. Oyun üstünlügü baska birsey birde gol pozisyona girmek baska.Alakası yok. İkinci yarı başladı, adamların ayağından topu alamadık bir türlü. Yarı sahayı geçemedik, ileri vurduğumuz top duvara çarpmış gibi geri geldi.
Ezim ezim ezildik. Gol geliyorum dedi resmen. Futboldan anlayan herkes anladı gol yiyeceğimizi.