⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Birde rizeye karsi veriyorlarmi maci? Olmayacak is degil. Koc gittikten sonra karagümrük kasimapasaya yenildiler. Birde rize iyi bu aralar gibi. Hayirlisi artik. Bizde kendi macimizi yenmemiz sartiyla tabiki.

Kalan 5 maç için Fatih hoca gelsin, hem dört yıl üst üste apoleti kendisinde kalır, hem de hocayı şampiyonlukla uğurlamış oluruz. Hoca değişikliği takım için de olumlu bi etki olur.

Maçın sonunda niye bu tarz bir kadroya dönmedik ki Fatih hoca olsa 2 atletik adamı öne atar karambolden skor bulmaya çalışırdı. Icardi'nin gol atma ihtimali Singo'dan fazla değildir hem Singo gibi atletik adam varken bunu denemeyeceksen ne zaman deneyeceksin.

Uğurcan
Sallai - Lemina - Abdülkerim - Eren
Torreira - Sara
Barış - Singo - Sanchez - Lang​

Bu sene karagümrük kasimpasa süpriz yapti bi süprizde rizeden bekliyom. Koc kendine ben gittim sampiyon oldular dedirtmez. Hayde rize.

Büyük rezillik ya.

Madem çıkıp racon kesiyorsun, o zaman da gereğini yapacaksın. Elin götü boklu heriflerine malzeme verdik durduk yere.

Ah Okan ah.

O açıklamayı canlı yayında izlediğim anda eyvah dedim zaten. Şu takımı az çok tanıyan herkes neden diye sormuştur kendi kendine. Sonuç olarak kalan maçların içinde en kolay olanını kazanamadık.

Herseyi geçtim son 20 dakikadaki kepazelik neydi yav..71 de golü yedin uzatmayla beraber 25 dakika var rakip kaleye 80.dakikalarda falan gidebildiğik..Ulan berbat durumdaki bjk icerde beraberliğe yakalansa 85 te falan oyun tek kaleye döner fb yi falan geçtim.. Ayıp yemin ediyorum..

Dua edelim Osimhen sağlam donsun tek ümit o yoksa geçmiş olsun..

Herseyi geçtim son 20 dakikadaki kepazelik neydi yav..71 de golü yedin uzatmayla beraber 25 dakika var rakip kaleye 80.dakikalarda falan gidebildiğik..Ulan berbat durumdaki bjk icerde beraberliğe yakalansa 85 te falan oyun tek kaleye döner fb yi falan geçtim.. Ayıp yemin ediyorum..

Dua edelim Osimhen sağlam donsun tek ümit o yoksa geçmiş olsun..
tek kelime açıklaması yok bu olayın. 89da yesen eyv dicem ama tam da dediğin gibi 25 dk vardı. Bir şekilde ablukaya alman lazım. Gram istek azim inanç hiç birinde yoktu.

Bikerenmi ne tehlikeli geldiler kaleye oda gol oldu. Nasil savunmamiz varsa.
Alakası yok. İkinci yarı başladı, adamların ayağından topu alamadık bir türlü. Yarı sahayı geçemedik, ileri vurduğumuz top duvara çarpmış gibi geri geldi.
Ezim ezim ezildik. Gol geliyorum dedi resmen. Futboldan anlayan herkes anladı gol yiyeceğimizi.

Alakası yok. İkinci yarı başladı, adamların ayağından topu alamadık bir türlü. Yarı sahayı geçemedik, ileri vurduğumuz top duvara çarpmış gibi geri geldi.
Ezim ezim ezildik. Gol geliyorum dedi resmen. Futboldan anlayan herkes anladı gol yiyeceğimizi.
Tehlikeli bikere geldiler kaleye ne anlatiyon. Oyun üstünlügü baska birsey birde gol pozisyona girmek baska.

okan ve topçularının bu gece yatacak yeri yok ama barlarda dolaşıyorlar sanırım maç stresini atmak için asprilla açık etti. Dünyanın en disiplinsiz en iplenmez ortamını yarattılar kemerburgazda kulüpte sorumlusuda okan buruk. Bu adam hoca moca değil hiç bir şeye hakimiyeti yok.

Geri
Üst Alt