SL 25/26 H:29 | Kayserispor 0-4 Fenerbahçe | MS | 11 Nisan | beIN Sports 1

Bir kadro lig için yetersiz olabilir ama, bir takımın çapı bellidir ve iyi kötü bir şekli şemali olur. Birçok üst düzey liglerdeki alt sıra takımlarının bile bir duruşu var. Genel olarak bizim ülkemizdeki takımlar ise tam bir çiftlik. Yahu takımın başında bir teknik direktör var. Sahaya bakıyorsun, hiç mi etkisi olmaz. Kadron teknik kalite açısından yetersizdir ama , abi doğru düzgün savunma veya hücum yaparsın bir duruş sergilersin. Bildiğin yokları çekiyorlar. Bizim ligin olmayan inandırıcılığı burada başlıyor. Her şey bireysel. Çoğu zaman bizim takım bile. Biraz dirayetli takımlar olsa kimse de bu kadar salllamamazlık yapmaz. 2-3 tane hücuma uçurtma alıyorlar, ellerinden gidince yokları çekiyorlar.

Adamlar belki bu lig ayni puanla biter diye averaji da düzeltme derdinde, yarin bir golun üstüne yatmayalim ne olur olmaz.

Fenerbahçe'yi küçümsememek lazım.

Trabzonspor gibi kağıttan kaplan değiller.

1.4 xgden 4 gol yiyen Bilali tebrik etmek lazım geçen hafta kaleden kaleye gol yedikten sonra ısrarla oynamanın mantığı nedir?

Düşsünler de her sezon son gün gördüğümüz Kayserispor'da transfer tahtası açıldı haberlerini artık görmeyelim.

Bilal'in yerinde ben oynasam idda ediyorum skor değişmezdi. Belki de değişirdi birini kurtarırdım falan, adam tenezzül edip bir (1) topa sıçramadı yav.

1.4 xgden 4 gol yiyen Bilali tebrik etmek lazım geçen hafta kaleden kaleye gol yedikten sonra ısrarla oynamanın mantığı nedir?
2.61 xGot 4 gol yemiş, keleciler için ölçülen metrik bu, isabetli şuta göre gol beklentisi(xGot). gerçi yine fazla yemiş : )

Geri
Üst Alt