⚽ SL 25/26 H:3 | Kayserispor 0-4 Galatasaray | MS | 24 Ağustos

Gerçekten saha içinde çoğu şeyi o kadar rahat gösteriyor ki adam kilo fazlası var diyoruz, son 2 senesi sakatlık dolayısıyla çok zor geçti filan diyoruz ama adam çıkıyor futbolun doğrularını yapıyor yine
Takımın toplam hücum zekasından fazlası sadece icardi'de var

Icardi ve Sane'ye Yunus'a gösterdiği tepkiyi gösteremez.
Vallahi bal gibi de gösterir. 2 pas atmasınlar bak osimhen onlara da tepki gösteriyor mu?

Hayır anlamıyorum olay çözüldü gitti hâlâ olayı kaşımak neden? Yok icardiye gösteremez tepkiyi. Oyuncu ayrımı mi yapacağız?

Kendimiz büyütuyoruz olayı Vallahi.

Maçın yönetmeni kimse araştırılmalı. yunusu devamlı göstermesi kötü niyetlilikti. Bende top oynadım, maç içinde takım arkadaşlarımıza bağırırdık onlarda bize bağırırdı, olabilir böyle şeyler.

Avrupa maçları başlamadan uzak deplasmanların ikisini bitirmek önemli. Trabzon ve Rize kaldı geriye. Onlar da Avrupa'ya denk gelmiyorsa çok iyi.

0.90 gol beklentisi fazla vermişiz, 1 gol yemeyi hakettik aslında.

bir uyuduk uyandik 4 sifir olmus. 4 golu de kacirdim. neyse bu hafta liderligi alip bi daha da birakmayiz.

Tüm takıma ve Okan hocaya tebrikler güzel galibiyet ve sağlam lig başlangıcı. Yunus 2. yarı fazla bencil oynadı ve Osimhen tepkisinde haklıydı sonunda tatlıya bağlamaları iyi oldu. Sane çok temiz maç çıkardı kalitesi inanılmaz yürürken çalım atıyor adam. Icardi ve Zaniolo yedekten güzel işler yaptı kalitelerini gösterdiler. Torreira inanılmaz bir adam bu kadar güçlü bir kulüp aidiyeti ve profesyonelliği nadir görülür. Barış Alper'e sensiz de bu takım kazanır mesajını gayet iyi şekilde veren bir maçtı, Eğer hatasını düzeltirse hem takım hem taraftar kucak açacaktır bundan sonrası kendisinin bileceği iş.

hakem bir iki tane hata yaptı ama özellikle oyunu devam ettirme arzusunu çok beğendim.takipte kalmak lazım

Geri
Üst Alt