⚽ SL 25/26 H:3 | Kayserispor 0-4 Galatasaray | MS | 24 Ağustos

Antep gibi kayseri gibi 2 tane zorlu deplasmanı cok temiz ve net geçtik,kayseri ozellikle zaman geçsin cok sağlam takim olacak görürsünüz
Tabi su da bizim gevşek taraftara ders oldu,yerli oyuncu bizim lig icin olmazsa olmaz

Antep gibi kayseri gibi 2 tane zorlu deplasmanı cok temiz ve net geçtik,kayseri ozellikle zaman geçsin cok sağlam takim olacak görürsünüz
Tabi su da bizim gevşek taraftara ders oldu,yerli oyuncu bizim lig icin olmazsa olmaz
Kayseri iyi takım zaten

İlk 5'te bitirirse şaşırmam

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lig icin fazlayız kesinlikle hem hoca olarak hem oyun hem takim yalnız mevcut eksikleri bile bu takim ucl de cok dayak yer benden söylemesi 2 tane transferle ucl ye girersek cok tatsız seyler goruruz

Kayseri iyi takım zaten

İlk 5'te bitirirse şaşırmam

Gisdol yeni geldi transferler bitmedi forvet alacaklar ,yani bu takimi oturttugu zaman puan alması ciddi zor olacak yani kucumsenecek degil ciddi bir deplasman kayseri ,misal fener butun hakemleri satın alsa dahi puan alamayabilir

Ananı....... satılık beinsports. Yönetim bu adilere küfretmeli

Bilerek yapıyor şerefsizler.Şu tekrar görüntü bile Bu pozisyon tekrarlarında nasıl şerefsizlik yaptıklarını gösteriyor.

Yunus osimen olayına gelirsek bence osimen gereksiz fazla tepki veriyor bazı pozisyonlarda.Bunlara biraz daha dikkat etmeli.Bunu halleder karaoğlan sıkıntı olmaz.
Maç sonu gördük.Yunusda hiç büyütmedi helal olsun.

İcardinin tabiki biraz kilo fazlası var.Fakat onun dışında Adam pas tekniğiyle oyun zekasıyla hiç tartışmam çok büyük kalite.İnterdeki kaptanlığı ve şampiyonlukları oradan rekor bonservisle psg yapması falan tesadüf değil.

Maça gelirsek çok fazla bireysel gidiyoruz.Çok fazla eksik var.Orta saha en az kaleci,sağ bek,stoper kadar elzem.Bu kadro yapısıyla ve oyunla avrupada gene sıkıntı yaşarız.
Barış iyi fiyata satılırsa yerine çok rahat en az onun kadar katkı sağlayacak bir oyuncu alınabileceğini düşünüyorum.İşte sıkıntı zaman fazla yok.Yönetim gene çok geç kaldı.Gene takımı birçok mevkide as olsun alternatif olsun eksik bırakacaklar.İnşallah yanılırızda iyi iş çıkarırlar.

Gisdol yeni geldi transferler bitmedi forvet alacaklar ,yani bu takimi oturttugu zaman puan alması ciddi zor olacak yani kucumsenecek degil ciddi bir deplasman kayseri ,misal fener butun hakemleri satın alsa dahi puan alamayabilir
Katılıyorum renktaş

Bugün bile ne yaptığını bilerek oynadılar

Skor aldatmasın

Bir iki pozisyon disinda cok net bir oyun ve galibiyet. O bir iki pozisyon da rehavetten mi yoksa eksiklikten mi emin degilim, ama Avrupa takimi bu macta bizi zorlardi bu defans perfomansi ile.

Ileride Nico, Icardi, Sane, Sara, Osi, Yunus.. gercekten TR ligi icin gayet ezici bir oyuncu toplulugu. Hele hele Sane-Icardi-Osi, her an gol atabilecek ve pozisyon yaratabilecek uclu.

Yola devam, ama CL icin sag bek, stoper, kaleci ve 10 numara lazim.

3. vites ile şu skor çıkıyor,aşırı fark var lig ile aramızda.

Vallahi bal gibi de gösterir. 2 pas atmasınlar bak osimhen onlara da tepki gösteriyor mu?

Hayır anlamıyorum olay çözüldü gitti hâlâ olayı kaşımak neden? Yok icardiye gösteremez tepkiyi. Oyuncu ayrımı mi yapacağız?

Kendimiz büyütuyoruz olayı Vallahi.
Her pozisyonda Yunus'a bagirdi; pas attıgında da bagirdi, sut cektigindede; büyütülecek bir olaya dönüşmemesinin sebebi Yunus'un cevap vermemesi.

Keşke fırsat varken Antep ve Gümrük'e 5 tane atsaydık. 102 golü geçmek lazım

Osimhen'e pas atilmadiginda acayip sinirleniyor ya, ekran basinda ben bile geriliyorum. Gol attiginda "ohhh" dedim.

Yalniz Yunus'a mac boyu kizdi, golu attiktan sonra da Bein kameralarinin ilk olarak Yunus'u gostermesi bayagi buyuk bi cakallik :)

Sane resmen sahada suzuluyor. Gol ve asisti cikar, onlarin disinda bile paslari o kadar "progressive" ki takimin ataga cikisini kolaylastiriyor. Dribblingleri, dar alanda yuruyerek calimlar atmasi. Umarim boyle devam eder. Heyecanlandim.

ne anlatmaktasın kör carole

Carole hakem konusmak istiyormus

Ne yaşandı da o kadar sinirlendin lan itoğlu Carole

Geri
Üst Alt