Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.216
- 25.794
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayseri iyi takım zatenAntep gibi kayseri gibi 2 tane zorlu deplasmanı cok temiz ve net geçtik,kayseri ozellikle zaman geçsin cok sağlam takim olacak görürsünüz
Tabi su da bizim gevşek taraftara ders oldu,yerli oyuncu bizim lig icin olmazsa olmaz
Gisdol yeni geldi transferler bitmedi forvet alacaklar ,yani bu takimi oturttugu zaman puan alması ciddi zor olacak yani kucumsenecek degil ciddi bir deplasman kayseri ,misal fener butun hakemleri satın alsa dahi puan alamayabilirKayseri iyi takım zaten
İlk 5'te bitirirse şaşırmam
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ananı....... satılık beinsports. Yönetim bu adilere küfretmeli
Katılıyorum renktaşGisdol yeni geldi transferler bitmedi forvet alacaklar ,yani bu takimi oturttugu zaman puan alması ciddi zor olacak yani kucumsenecek degil ciddi bir deplasman kayseri ,misal fener butun hakemleri satın alsa dahi puan alamayabilir
Her pozisyonda Yunus'a bagirdi; pas attıgında da bagirdi, sut cektigindede; büyütülecek bir olaya dönüşmemesinin sebebi Yunus'un cevap vermemesi.Vallahi bal gibi de gösterir. 2 pas atmasınlar bak osimhen onlara da tepki gösteriyor mu?
Hayır anlamıyorum olay çözüldü gitti hâlâ olayı kaşımak neden? Yok icardiye gösteremez tepkiyi. Oyuncu ayrımı mi yapacağız?
Kendimiz büyütuyoruz olayı Vallahi.