⚽ SL 25/26 H:3 | Kayserispor 0-4 Galatasaray | MS | 24 Ağustos

Fark ettiniz mi bilmiyorum ama bizim oyuncular sanki yere sağlam basamıyor gibi, sahayı mı çok suladılar bilmiyorum ama Davinson 2 defa bu yüzden top kaybetti, Torreira 2 defa topa kayarken ıska geçti, Sara'nın sarısı bile garip geldi gözüme. Yanlış krampon seçimi filan olabilir.

Okan buruk yerlilerle arası bozulmasın diye Abdüle falan dokunmuyor bence ama bariz oğlu bariz aşırı yetersiz bir stoper adam bağırıyor resmen, avrupada Abdülle çıktığımız her maçı yeniliriz rigas migas farketmez. Zaten t.d tarafından eksi başlıyoruz maçlara, acil sol stoper almamız lazım.

İlk yarıda tek canımı sıkan ikili mücadelelerde beklediğim üstünlük yok 31 ikili mücadelenin 13 tanesini biz 18 tanesini kayseri kazanmış. Mesela hava toplarında çok net üstünlüğümüz var 15 hava topu mücadelesinin 11 tanesini biz kazanırken kayseri sadece 4 tanesini kazanmış

Şu ikili mücadeleleri kazanan taraf da biz olursak daha rahat ederiz, yani en azından kafa kafaya olması gerekiyor bu istatistiğin...

Barış ve lemina olsa tam tersi olurdu bu istatistik.

Fark ettiniz mi bilmiyorum ama bizim oyuncular sanki yere sağlam basamıyor gibi, sahayı mı çok suladılar bilmiyorum ama Davinson 2 defa bu yüzden top kaybetti, Torreira 2 defa topa kayarken ıska geçti, Sara'nın sarısı bile garip geldi gözüme. Yanlış krampon seçimi filan olabilir.
Saranin sarisi sacmaligin daniskasi, ortadaki topa carpismislar yani. Haybeden is

Sane nin dilini çözse takım baya kilit açar Sane. Al ver al ver çok iyi yapıyor o işleri. Verkaç lar oturursa peynir ekmek gibi gol atar bu takım.

Ulan kutucuya 6m verdik şu maçta bile güvenip oyuna alamayiz

Heriflerin 54 pasi var, ona ragmen yaklastirdik epey kaleye

İlk yarıda tek canımı sıkan ikili mücadelelerde beklediğim üstünlük yok 31 ikili mücadelenin 13 tanesini biz 18 tanesini kayseri kazanmış. Mesela hava toplarında çok net üstünlüğümüz var 15 hava topu mücadelesinin 11 tanesini biz kazanırken kayseri sadece 4 tanesini kazanmış

Şu ikili mücadeleleri kazanan taraf da biz olursak daha rahat ederiz, yani en azından kafa kafaya olması gerekiyor bu istatistiğin...
Çok dominant bir oyun yoktu bu nedenle.

Barış ve Lemina bunu sağlıyordu.

Okan geldiğinden beri top bizdeyken iyi bir takım değiliz. Anca rakip geriden oyun kuracak veya kontra yakalayacağız o zaman farkımız ortaya çıkıyor
Elimizdeki herifler de teknik sane, sara, yunus.
Yanlarında da sürpriz işleri çıkan ve süpürücü torreira. Geriden çok iyi oyun kuran davinson ve abdül.

Hızlı yerleşemiyoruz sorun bu. Yerleşince rakip zaten güvenceye almış oluyor. Seri ve hızlı atak lazım. Rakibi asla şaşırtmıyoruz top çevirecekler ve orta açacaklar diyorlar ve öyle oluyor. Ne zaman biri çıkıp ekstra işler yapıyor rakip dağılıyor.
Okan orta sahadakilerden birini hızlı derin pas dağıtma için görevlendirse bu takım her maçın 30. dakikasına en az 2 tane atmış olur.

Geri
Üst Alt