Mehmet Kara
Parçalı Üye
Ben pek beğenmedim takımı, belki yine ligde şampiyon oluruz ama bu oyun bana şampiyonlar ligi için kesinlikle güven vermiyor. Birde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum Osimhen sürekli ofsaytta kalıyor pozisyonlarda
Geçen yıl hiçbiri rotasyonda değildi. Nelsson zaten kiralanmıştı, Onun kadar rotasyonu Arda da yapar. Demirbay zaten oynamadı sayılır. Mertens bir gerçekten rotasyondu. Onun yerine de as takıma Sane geldi. Bence gayet iyi bir revize…Nellson iyi kötü rotasyondu gitti, mertens ve demirbay gitti alternatiflerdi yerlerine adam almadın, yarın barış da gidecek.
Takımda sağ bek yok, 2 tane kanat kaldı ( yunus sane ) stoper yedeği yok, ortasaha yedeği yok. Derinlik berbat durumda
Adam yok adam tolgaZanyolo siet yav gerideyken lazım o şimdi dursun kenarda.

Ben de başta öyle düşündüm ama dikkat edince sağ ayağıyla kavala taban giriyor. Biraz daha sert olsa kırmızı bile olabilirdi.Saranin sarisi sacmaligin daniskasi, ortadaki topa carpismislar yani. Haybeden is
Var var devam böyle kulağını çeksin Okan yakobs un bot gibi faul yapmasın. Mauro gelir fişi çeker.Adam yok adam tolga![]()
2.yarıya anca yetiştim
İyimiyiz beyler? İstatistikler iyi diyor
Nerdesin ustad